superliga-logo-hvid_580x285

 

Velkommen til Odds.dks Superliga optakt, hvor vi ser frem mod weekendens spændende kampe og giver dig alle de seneste odds på Superliga-kampene. Allerede fredag aften går det løs i Odense, når OB tager imod AGF, og her skal det blive særligt spændende at se, hvor langt mestertræner Glen Riddersholm er nået med sit nye AGF-mandskab.

Runden byder også på et topopgør mandag aften i Herning, hvor AaB kommer på besøg hos FCM i en særdeles vigtig kamp, hvor AaB med en sejr kan lægge seks points afstand ned til FCM og SønderjyskE. Sønderjyderne skal en tur til Randers, hvor man skal forsøge at bygge videre på et imponerende efterår, som betød at SønderjyskE overvintrede på en flot fjerdeplads. Runden byder også på hjemmekampe til både FCK og Brøndby, som får besøg af henholdsvis Esbjerg og Hobro.

Se alle odds på Superliga-premieren i 2016 her i denne Superliga-optakt, hvor vi ser nærmere på odds på de seks første Superliga-kampe i 2016.

Odds på Superliga-kampene hos Bet365 >>

 

Odds på OB vs AGF

Indlæser...

OB er svage favoritter netop nu til opgøret mod AGF, og det er da også svært at spå om, hvem der trækker det længste strå her.

OB har forstærket sig med nye spillere i form af den 26-årige målmand Michael Grytebust, som står noteret for to A-landskampe for Norge og som senest har vogtet målet for Aalesund. Derudover har OB også hentet Joan Símun Edmundsson i Vejle, ukendte Yao Dieudonn og Frederik Tingager og Izunna Uzochukwu fra Amkar.

OB har derimod sagt farvel til Kenneth Zohore som er skiftet til walisiske Cardiff, samt Mikkel Kirkeskov, Lasse Kryger og Matti Lund m.fl.. Der har været lidt gang i svingdøren i Ådalen. hvor OB også kan glæde sig over at have Anders K. Jacobsen klar igen. “AK” var plaget af en rygskade i hele efteråret, men nu er den vigtige spiller igen klar til at tørne ud for OB på fuld damp i foråret.

Der har sneget sig lidt ballade ind i OB-lejren henover vinteren, efter det er kommet frem at Rasmus Falk skifter til FCK til sommer. Det har skabt kold luft mellem dele af OBs fanskare og den ellers tidligere populære spiller, og den slags er som regel sjældent godt for præstationerne på banen over længere tid.

AGF var henover vinteren igen centrum for opmærksomhed i dansk fodbold, da man valgte at fyre cheftræner Morten Wieghorst og erstatte ham med mestertræner Glen Riddersholm. Derudover skrev AGF igen overskrifter, da man kunne præsentere Morten “Duncan” Rasmussen tilbage i den hvide trøje på Fredensvang. Samtidigt har AGF forstærket sig med den stærke svenske 27-årige centerback Niklas Backman, som har mange år i den svenske Allsvenskan bag sig og støder til AGF-truppen efter et kort ophold med 59 kampe og fem mål for Dalian Aerbin i Kina. Også den unge Jens Stage er kommet til fra Brabrand, mens AGF til gengæld har sagt farvel til saksesparkskongen Morten Nordstrand, georgieren Davit Skhirtladze samt den irakiske landsholdsspiller Ahmed Yasin.

AGF har gjort det glimrende i optakten med en række fine resultater, men Glen Riddersholm efterlyser dog stadig mere kvalitet i spillet, og mener at “AGF har lang vej igen”. Hvor langt Riddersholm og AGF er nået herover vinteren får vi altså at se fredag kl. 18.00, når OB lægger græs til et brag af en Superliga-forårspremieren.

Kampens odds: Morten “Duncan” Rasmussen skulle bare bruge 31 sekunder til at score mod Hobro i den seneste testkamp for De Hviie. Kan “Duncan” score igen for AGF, nu hvor det virkeligt gælder, kan du få odds 2.87 på Duncan til at score når-som-helst, mens der er odds 6.50 på at han scorer kampens første eller sidste mål.

Herunder kan du se flere odds på OB vs AGF hos Bet365.

Indlæser...

 

 

Odds på Randers vs SønderjyskE

Indlæser...

Lørdag d. 27. kl. 16.00 er der endnu et spændende opgør på Superliga-plakaten i Randers, hvor SønderjyskE kommer på besøg.

Randers har set rigtigt stærke ud i træningskampene op til forårspremieren, hvor de fem seneste er endt med fire overlegne sejre mod Horsens, Vejle, Lokomotiv Tblissi og senest Vendsyssel, mens man spillede en enkelt 0-0 mod Europa League-aktuelle Shakhtar Donetsk. Randers har også brugt vinterpausen på at hente en spændende spiller til truppen i form af Moussa Maazou, som kommer til fra kinesiske Changchun Yatai. Den 27-årige angriber har tidligere repræsenteret klubber som Lokeren, CSKA Moskva, Monaco (på lån), Bordeaux (på lån) og tre forskellige portogusiske klubber.

Maazou bliver en spændende spiller at følge i foråret, ligesom resten af Randers-mandskabet, som ser ud til at være mere end klar til Superliga-premieren i 2016. Det samme mener Randers FCs cheftræner, Colid Todd:

“Hvis man betragter testkampene som en guideline for, hvad der kommer til at ske i foråret, bliver det en god halvsæson. Forberedelserne har været rigtig gode med en fantastisk indstilling fra spillernes side, der fortjent har opnået nogle flotte resultater i træningskampene”, siger Todd til Randersfc.dk, og maner samtidig til forsigtighed mod SønderjyskE.

“SønderjyskE bliver en stor udfordring for os. De har leveret nogle stabile præstationer, de er vældig godt organiseret og svære at bryde ned defensivt. Så det er vigtigt, at vi selv får lukket af bagude, og så ellers tager initiativet for på den måde at se, om vi kan knække deres disciplin og deres organisation. SønderjyskE er ikke holdet, der lægger sig ned frivilligt, så vi skal spille op til vores bedste for at komme godt fra land i foråret”.

SønderjyskE indtager før forårspremieren en fin fjerdeplads i tabellen, og i forsøget på at holde trit med toppen af rækken, har SønderjyskE forstærket sig med Simon Kroon fra Malmö FF og Marcel Rømer fra Viborg FF. Samtidigt har sønderjyderne sagt farvel til Baldur Sigurdsson, som skal til Stjarnan.

Kampens odds: To gode forsvar møder hinanden i en forårspremiere, hvor man lige skal se hinanden lidt an, inden der blæses til angreb. Det kan meget vel ende i en målløs første halvleg. Randers er dog favoritter til at vinde kampen, og hvis Randers først får lavet de vindende mål i anden halvleg, er der et flot odds 4.50 på Uafgjort/Randers på halvleg/fuldtid-markedet hos Bet365.

Indlæser...

 

 

Odds på Viborg vs FCN

Indlæser...

Den tidlige kamp søndag – kl. 13.00 – står mellem Viborg og FC Nordsjælland. Det er et møde mellem Superligaens umiddelbare nummer 10 og 8, og det skal blive spændende at se, hvem der får den bedste start på det nye år i dette opgør.

Viborg har forstærket sig med en ny trio, bestående af Mikkel Vestergaard (fra Esbjerg), George Fochive (fra Portland Timbers) og klublegende-navnebroderen Søren Frederiksen (fra KR Reykjavik), men har samtidig sagt farvel til Aleksander Stankov og Christian Sivebæk som er lejet ud til Horsens og Vejle, mens også Marcel Rømer, Alhaji Gero og Babajide Ogunbiyi har forladt klubben.

Viborgs træner Johnny Mølby var særdeles utilfreds med Viborgs generalprøve til forårspremieren, hvor det blev til 0-1 mod Brøndby. “Passivt og dårlig i boldomgangen” kaldte Johnny Mølby sit hold med tanke på anden halvleg. Viborg har ellers vundet tre af de fem seneste træningskampe, men de to sidste er blevet tabt med 1-3 til Dnipro og altså 0-1 til Brøndby.

FC Nordsjælland har haft en udmærket optakt hvor det blev til et par målrige træningskampe mod Roskilde og Helsingør, og derefter har FCN prøvet kræfter med Sloboda Tuzla og Karpaty, hvor det blev til hhv. 2-2 og 2-3. I generalprøven d. 21. februar spillede FCN en testkamp mod sidste års Europa League-finalister Dnipro, og her sluttede kampen 0-0. Samme Dnipro-mandskab som bare fem dage tidligere slog netop Viborg med 3-1.

Viborg er bookmaker-favoritter til dette opgør, men umiddelbart ser FCN ud til at være i bedst form. Kigger man på statistik fra efteråret, er det bemærkelsesværdigt at Viborg er 4-1-4 på hjemmebane, mens FCN er præcist det samme på udebane. Det bliver formentlig et tæt opgør som kan gå begge veje, men de to seneste udgaver af dette opgør er endt 0-1 og 1-3 i FCN-favør.

Kampens odds: FCNs Marcondes er blevet brugt meget mere i 9’er rollen i træningskampene op til sæsonen da Marcus Ingvartsen har været skadet. Her har Marcondes gjort det godt, og der er store chancer for, at vi vil få ham at se i en mere målsøgende rolle i foråret. Bet365 tilbyder et flot odds 13.00 på Marcondes til at score kampens første mål, men det er også værd at vælge Marcondes til at score når-som-helst til odds 6.00.

Herunder kan du se flere odds på Viborg vs FCN fra Bet365.

Indlæser...

 

 

Odds på FCK vs Esbjerg

Indlæser...

Søndag kl. 16.00 ruller Superliga-bolden så også igen i Parken, når FCK tager imod Esbjerg. FCK overvintrede på førstepladsen i Superligaen, og er ikke overraskende favoritter forud for denne kamp, hvor der er et flot odds 7.50 på gæsterne fra Esbjerg.

FCK har lejet Robin Olsen hos PAOK, og hentet det kun 18-årige ivorianske talent Aboubakar Keita til klubben, men han er dog først tiltænkt en plads på førsteholdet til næste sæson. Om det store talent kan gøre sig så gældende på FCKs U/19-hold, at vi får ham at se i foråret i Superligaen må tiden vise. FCK har også hentet Erik Johansson i Gent, mens Daniel Amartey er rejst til Leicester City og Jakob Busk er skiftet til Union Berlin.

Det dufter allerede nu lidt af guld i København, for FCK har set knusende stærke ud i optakten til foråret, hvor det er blevet til fem sejre mod gode modstandere i de fem seneste testkampe. I generalprøven mod Rosenborg forleden blev det således også til en 2-1 sejr til Løverne, som ser ud til at være klar til at fortsætte den jagt på guldet, som allerede blev sat ind i efteråret med sejre på stribe. FCK ligner et hold på vej tilbage til fordums styrke, og det bliver svært for AaB, FCM og andre titeludfordrere at holde trit med FCK i foråret.

Gæsterne fra Esbjerg slutter efteråret af på jammerlig vis med kun én sejr i 10 kampe. Nederlag efter nederlag har gjort, at Esbjerg kun har skrabet 15 point til sig i efteråret, og dermed er faretruende fem point for Hobro på Superligaens eneste nedrykningsplads i år. Esbjerg skiftede dog træner i efteråret, hvor Hobros succestræner Jonas Dal trådte til som ny mand i chefstolen hos esbjergenserne, og den nye mand ved roret har nu haft en god lang vinterpause til at rette op på tropperne.

I vinterpausen har Esbjerg forstærket sig med Andreas Nordvik, som skulle styrke Esbjergs skrantende forsvar, men han har desværre været skadet i optakten, og kommer formentlig til at misse de første par kampe i foråret. Esbjerg har også skilt sig af med Nicki Bille, som er solgt til polske Lech Poznan og har også sendt Hans Henrik Andreasen til Hobro på en fri transfer. Ind er kommet folk som Jesper Jørgensen fra Zuite-Waregem, Jesper Lauridsen fra FC Midtjylland og Ronnie Schwartz, som er kommet til på lån fra Brøndby. Ind er også kommet backen Nikolaj Hagelskjær fra Fredericia, som allerede skal i kamp fra start, da den normale højre back Ryan Johnson Laursen er ude med en skade. Også de offensive kræfter Robin Söder, Mohammed Fellah og Kevin Mensah er tvivlsomme til kampen for Esbjerg.

Esbjergs optakt har været godkendt med tre uafgjorte og to sejre, og i generalprøven forleden mod SønderjyskE spillede de to uafgjort 0-0. Der synes dog at være en verden til forskel på FCK og Esbjerg netop nu, og der venter formentlig esbjergenserne en svær opgave søndag eftermiddag i Parken.

Kampens odds: Det ligner – desværre for Esbjerg – at det bliver en festlig dag for hjemmepublikummet i Parken. FCK ser virkeligt stærke ud allerede nu i optakten, ligesom man også gjorde det i efteråret, og hvis tendenserne fra efteråret og træningskampene fortsætter, kan det ende i en målfest for Løverne. Bet365 giver odds 6.00 på Andreas Cornelius som 1. målscorer, men han er også værd at spille til at score når-som-helst til odds 2.87.

Indlæser...

 

 

Odds på Brøndby vs Hobro

Indlæser...

Så snart kampen er fløjtet af i Parken, rettes alle øjne mod Vestegnen, hvor Brøndby tager imod Hobro. Her er Brøndby store favoritter til at slå Hobro, til trods for at Hobro har vundet samtlige fire tidligere Superliga-opgør mod Brøndby. Er man til outsider-odds må Hobro til odds 7.50 friste her.

Brøndby er dog favoritter af god grund, for Vestegnens fodboldflagskib har igen vind i sejlene og kigger opad i tabellen, hvor man kun er 6 point efter FCK på førstepladsen. FCK har dog spillet én kamp færre (ude mod FCM). I vinterpausen har Brøndby forstærket sig med angriberen Kamil Wilczek som har en lang fortid i polsk fodbold, og i 2015 fik tre kampe for Carpi i Italien. Derudover har Brøndby hentet den hurtige kantspiller David Boysen i Lyngby, hvor han scorede 11 gange i 1. division i efteråret.

Spillere som ikke længere møder til træning under Thomas Frank i Brøndby-lejren omfatter bl.a. Dario Dumic (udlånt til Nijmegen), Elbasan Rashani (til Rosenborg), Fredrik Semb Berge (til Odd Ballklub) og Ronnie Schwartz (udlånt til Esbjerg).

Optakten har budt på tre nederlag og to sejre i de fem seneste testkampe, hvor sejrene kom i hus med 2-1 over Kalmar og 1-0 over Viborg i generalprøven i søndags.

Hobro tabte deres generalprøve til AGF med 2-0 på Ceres Park i Aarhus, og ser ud til at fortsætte hvor de slap i efteråret i Superligaen – nemlig med en indædt kamp mod nedrykning. I vinterens transfervindue har Hobro primært forstærket sig med frie transfers, hvoraf det mest prominente navn på listen er den erfarne midtbanekriger Hans Henrik Andreasen, som er hentet i Esbjerg, hvor han tilsyneladende var kommet i overskud.

Da Jonas Dal forlod trænerbænken i Hobro til fordel for Esbjerg, hentede Hobro i stedet Ove Pedersen ind som træner, og hvis der findes en træner i Danmark, som kan hive Hobro op fra den triste nedrykningsplads, er det netop Ove Pedersen som altid formår at få sit hold til at arbejde stenhårdt som et kollektiv. Men er det for sent? Hobro har kun 10 point (bl.a. takket være et skrivebordsnederlag til AGF), men med kun 5 point op til Esbjerg lige over stregen, skal man ikke dømme Hobro ude af Superligaen endnu.

Det bliver dog svært for Hobro at komme fra land med tre point her, men omvendt har Brøndby – efter fire opgør – stadig til gode at få point mod Hobro. Faktisk har Brøndby stadig til gode bare at score et mål mod Hobro, som har vundet de fire opgør mod Brøndby med 3-0 og 2-0 hjemme og 0-1 og 0-2 i Brøndby.

Kampens odds: Hvis du tror på Hobro-overraskelsen igen, igen mod BIF, kan du overveje at spille resultat/begge hold scorer, hvor Hobro/nej giver pengene 12 gange igen. Mere realistisk er det dog nok, at Brøndby endelig får skovlen under Hobro med en sejr her. Scorer Brøndbys nye polske angriber Kamil Wilczek kampens første mål – og Brøndbys første Superliga-mål mod Hobro nogensinde – kan du få odds 5.00 på det.

Se flere udvalgte odds på Brøndby vs Hobro herunder.

Indlæser...

 

 

Odds på FCM vs AaB

Indlæser...

I skrivende stund har FCM stadig returkampen mod Manchester United i Europa League foran sig, og FCM får dermed endnu en “generalprøve” før Superliga-starten går igen mod AaB mandag aften. FCM viste høj, høj klasse mod Man United i det første opgør i Herning, og uanset udfaldet af returopgøret mod Man United, må man anerkende at FCM så ud til at være klar til Superliga-starten.

En bedre forårs-kickstarter end 2-1 hjemme over Man United fås formentlig ikke, og de danske mestre har da også brug for en god start på foråret, for der skal helst tre point på tavlen mod AaB, hvis man vil holde sig inde i kampen om det danske mesterskab. Der skal spilles meget fodbold endnu, men FCK smider formentlig ikke mange point, hvis man fortsætter i samme stil som i efteråret. Et nederlag til AaB her, vil betyde at FCM kan komme hele 7 point efter FCK og 6 point efter AaB i toppen.

Der har været gang i svingdøren i FCM henover vinteren, hvor man har forstærket sig med den stærke centerforsvarer Nikolay Bodurov, som er på udlån fra Fulham, og samtidigt har man hentet angriberen Vaclac Kadlec i Eintracht Frankfurt. To spillere som begge fik debut i 2-1 sejren over Manchester United og som høstede store roser hos cheftræner Jess Thorup efter kampen. Derudover har FCM hentet den spændende mkidtbanespiller Harmeet Singh i Molde og det finske 17-årige stortalent Kaan Kairinen. Mest bemærkelsesværdige afgange hos FCM er naturligvis Erik Sviatchenko, som røg til Celtic, og Morten “Duncan” Rasmussen som er købt hjem til barndomsklubben AGF.

AaB er stadig et mere ubeskrevent blad end FCM netop nu, men skal man tro resultaterne fra træningskampene, er AaB også klar til at fortsætte det flotte efterår, hvor nordjyderne sluttede af med fem sejre på stribe. Den tendens er fortsat i træningskampene i 2016, hvor det er blevet til fire sejre og en uafgjort i de seneste fem. Generalprøven i weekenden mod Malmö FF blev vundet i overlegen stil med 3-0, og her lavede Thomas Enevoldsen to mål. Enevoldsen har set suveræn ud i optakten til forårspremieren, og scorede blandt andet alle fire mål i AaBs 2-4 sejr mod St. Pauli.

Kampens odds: Hvem der trækker det længste stik her mellem to stærke mandskaber og guldaspiranter, er svært at spå om. Men under alle omstændigheder er det interessant med odds 3.40 på Thomas Enevoldsen til at score når-som-helst i kampen. Scorer Enevoldsen det første eller sidste får du pengene 8 gange igen.

Se flere odds på FCM vs AaB herunder.

Indlæser...

 

 

bet365-580x330