Indlæser...

Esbjerg har stadig sæsonens første sejr til gode i Superligaen, når OB i aften kommer på besøg. OB har derimod ikke tabt endnu i denne sæson, hvor det er blevet til én sejr og fire uafgjorte. Umiddelbart taler mest for en sejr til gæsterne i dette opgør, hvilket du kan læse mere om forneden i vores spilforslag i optakten til kampen.

Først ser vi på odds på Esbjerg vs OB hos bookmakeren bet365, som også har gæsterne som favoritter før kampen.

Esbjerg giver odds 3.10, mens OB giver odds 2.25. Uafgjort kan spilles til odds 3.40.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen vises på TV3 Sport 1 med kampstart kl. 19.00 mandag d. 22. august, og herunder kan du læse optakt med spilforslag til Esbjerg vs OB, samt se flere udvalgte odds på kampen hos bet365.

Indlæser...

 

Optakt og spilforslag: Esbjerg vs OB

esbjerg-ob-logo

Esbjerg har fået en rædderlig start på den nye Superliga-sæson og indtager sidstepladsen i tabellen før aftenens kamp hjemme mod OB. Kun ét point har Esbjerg hentet i sæsonen indtil videre, hvilket kom i hus i 2-2 kampen hjemme mod AGF.

Det er ikke kun at resultaterne er udeblevet for Esbjerg, der får snakken om krise til at florere i Esbjerg. Også de rammer klubben har skabt for sig selv med stor udskiftning i ledelsen, spillertruppen og sågar i trænerteamet, giver anledning til at tro på en svær sæson for esbjergenserne.

Der har været uhyggeligt få positive ting at spore hos Esbjerg i sæsonen 2016/17 indtil videre, og indtil vi får andet at se, er det svært at tro på at det vender i denne kamp mod OB.

OB har nemlig gjort det udmærket i sæsonen indtil nu, hvor det er blevet til en sejr og fire uafgjorte. OB indtager en samlet ottendeplads før kampen, men kan overhale FC Midtjylland på femtepladsen med en sejr. Senest slog OB på hjemmebane FC Nordsjælland med 3-1, og ligner et hold som har potentialet til at spille med i top 6 i år.

Vores spilforslag på kampen bliver derfor en sejr til OB, som kan spilles netop nu til odds 2.25 hos bet365. Det synes vi er rigtigt godt betalt.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Superligaen:

Indlæser...