Indlæser...

Den tidlige kamp søndag d. 31. juli står mellem SønderjyskE og Lyngby, og her skal det blive spændende at se, om oprykkerne fra Lyngby kan overraske og snuppe sæsonens første sejr.

SønderjyskE har brugt en del kræfter på Europa League-kvalifikationskampen mod Zaglebie Lubin torsdag aften i Polen, hvor SønderjyskE hentede en flot 1-2 sejr med hjem til Danmark. Ser vi på odds på SønderjyskE vs Lyngby hos bookmakeren bet365, er der mest tiltro til hjemmeholdet.

Her er der odds 1.91 på SønderjyskE, mens Lyngby-sejr giver odds 4.00. Lyngby viste dog senest stort format mod OB, hvor 0-2 blev vendt til 2-2, og hvis Lyngby får uafgjort med hjem, kan du score dig et odds 3.50 på krydset.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen mellem SønderjyskE og Lyngby vises på Canal 9 med kick off kl. 12.00, og forneden finder du flere udvalgte odds på kampen hos bet365, samt vores optakt med seneste nyt fra begge lejre.

Indlæser...

 

Optakt: SønderjyskE vs Lyngby

SønderjyskESønderjyskE tog et stort skridt videre mod Europa League-gruppespillet med 1-2 sejren i torsdags ude mod Zaglebie Lubin, og her var det ganske imponerende at se, hvor sønderjyderne var polakkerne overlegne i store dele af kampen. Et drop af Skender lige før pausen gav dog polakkerne nyt håb, men Skender gjorde det godt igen, da han nappede et straffe i 2. halvleg.

Mens det europæiske eventyr bestemt er godkendt og synes at fortsætte lidt endnu, har SønderjyskE ikke fået den bedste start på Superligaen i år. Men sidste sæsons sølvvindere har bestemt noget at skyde med igen i år. Mens man har gjort det over alt forventning i Europa, er det endnu ikke blevet til sejr i Superligaen, hvor de første to kampe mod AGF hjemme og Horsens ude, kun er resulteret i ét point.

SønderjyskE vil være sultne efter at komme på tavlen med sæsonens første sejr mod oprykkerne fra Lyngby, og selv om torsdagens kamp i Polen har tæret på kræfterne, bør SønderjyskE på hjemmebane være en for stor mundfuld for David Nielsens Lyngby-tropper.

 

Lyngby har potentialet til at overraske

Lyngby_logoLyngby kom skidt fra land i Parken, da man tabte 3-0 til FCK i sæsonåbneren, men hånden på hjertet, var der nok ikke mange der forventede, det ville gå anderledes. Til gengæld viste Lyngby stort format i den efterfølgende kamp hjemme mod OB, hvor David Nielsens tropper fik vendt et faretruende 0-2 nederlag til 2-2 og ét point.

Af de tre oprykkerhold i årets Superliga, har vi da også mest fidus til Lyngby, som på papiret besidder en spændende trup som er blevet forstærket henover sommeren. Lasse Riise og den tidligere OB-anfører er nye folk i truppen, men har endnu ikke været i kamp for deres nye klub grundet småskader. De meldes dog i bedring, og kan måske allerede være at finde i truppen mod SønderjyskE.

Som oprykkere og indehavere af en “ny trup” skal det nye Lyngby-hold selvfølgelig lige spilles ordentligt sammen, før det endelige potentiale kan udløses, men der er masser af kvalitet i truppen, og mod OB spillede Lyngby også i store perioder af kampen glimrende angrebsfodbold. Den flotte offensive indsats blev kronet af Jeppe Kjær som scorede begge Lyngbys mål i opgøret og endda kunne være blevet noteret for et vaskeægte hattrick, hvis han da ikke havde brændt et straffespark med 10 minutter igen ved stillingen 2-2.

SønderjyskE gør klogt i ikke at undervurdere dette Lyngby-mandskab, som bestemt har potentialet til at overraske i Haderslev.

 

Spilforslaget

SønderjyskE er selvfølgelig favoritter her, men vi har en stærk tro på, at David Nielsens tropper kan udnytte at SønderjyskE har en Europa League-kvalkamp og en rejse til og fra Polen i bagagen. SønderjyskE vil have tankerne på returopgøret mod Zaglebie Lubin i baghovedet, og det kan Lyngby udnytte.

Odds 3.00 på Lyngby Draw-No-bet ser fornuftigt ud, da vi ser kampen som et forholdsvist åbent opgør grundet SønderjyskE engagement i Europa League.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Sønderjyske - lyngby - logo