Indlæser...

Søndagens anden kamp i Superligaen spilles kl. 14.00, når OB gæster Lyngby Stadion. Hjemmeholdet fik en skidt start på sæsonen, da David Nielsens tropper tabte 3-0 i Parken til FCK, men det var – trods alt – forventet at oprykkerne måtte tage hjem fra Østerbro uden point.

OB skuffede derimod hjemmepublikummet i Odense, da det kun blev til 0-0 hjemme mod oprykkerne fra Silkeborg i en kamp, hvor OB ydermere brændte et straffespark.

I denne optakt ser vi på odds på Lyngby vs OB hos bookmakeren bet365, hvor der er et fint odds 3.10 på Lyngby. En sejr til OB giver odds 2.30, mens der er odds 3.30 på uafgjort.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen vises på EuroSport 1 med kick off kl. 14.00, og herunder kan du læse mere om Lyngby vs OB i vores optakt til kampen.

Indlæser...

 

Optakt: Lyngby vs OB

Lyngby_logoVi skal helt tilbage til 2012 for at finde de seneste møder i Superliga-regi mellem Lyngby og OB. Dengang vandt Lyngby hjemme med 1-0, mens det blev til 4-0 og 3-1 til OB i Odense.

Lyngby fik ikke den bedste start på Superligaen anno 2016/17, da man tabte i Parken til FCK med 3-0 i sæsonpremieren, men kun de færreste havde nok forventet, at det ville gå meget anderledes i dét opgør.

Hjemmekampen søndag mod OB er dog en helt anden kamp, og Lyngby-træner David Nielsen går med sikkerhed knaldhårdt efter alle tre point på den hjemmebane, hvor Lyngby i sidste sæson kun tabte tre ud af 17 kampe.

Kampen mod OB bliver også den første reelle styrkeprøve for Lyngby i Superligaen i denne omgang, for OB er selvfølgelig på mange måder et mere gennemsnitligt Superliga-mandskab end FCK. David Nielsen vil forvente af sine spillere, at man er i stand til at gå efter alle tre point på hjemmebane mod en modstander som OB, hvis man skal kunne begå sig i Superligaen.

 

OB skuffede hjemme mod Silkeborg

OB_logoI OB må man have været svært tilfredse med planlægningen af kampprogrammet for Superligaen 2016/17, da det aldrig er en skidt ting at lægge fra land på hjemmebane mod en oprykker.

OB havde nok kalkuleret med tre point og en god start på den nye sæson i første kamp hjemme mod Silkeborg, men kampen sluttede som bekendt uden scoringer, og derfor er OB mere pressede til at hente tre point ude mod Lyngby, end man ellers ville have været.

OB var det bedste hold på banen mod Silkeborg, men formåede aldrig at lægge det afgørende pres på Peter Sørensens tropper fra Søhøjlandet. Dog skulle der et par super redninger af Silkeborg-keeper Nørgaard samt et brændt straffespark af Rasmus Festersen til at afvise fynboerne, men ikke desto mindre var kvaliteten i OBs spil ikke god nok over 90 minutter.

I ugen der gik har OB ydermere sagt farvel til profilen Ari Skulason, der med sine 91 kampe for “Striwerne” har været en af de bærende kræfter på holdet. OB har meldt ud, at man ikke er færdige i transfervinduet, og det kan også tyde på, at man får brug for et par forstærkninger, hvis man vil spille med i Top 6 i år.

 

Skader og karantæner

Lyngby bør være i stærkeste opstilling til kampen, da den eneste tvivlsomme mand er Mikkel Rygaard Jensen som formentlig når at blive klar til kampstart.

OB er derimod ramt lidt hårdere, da både Anders K. Jacobsen og Kenneth Emil Petersen er meldt tvivlsomme til kampen med småskader.

 

Spilforslag til Lyngby vs OB

Superligaen er altid svær at spå om, og særligt her i de første runder af den nye sæson, men i dette opgør finder vi god værdi i et spil på en overraskende sejr til hjemmeholdet.

David Nielsen har fået Lyngby til at spille en solid omgang fodbold med tro på egne evner, og Lyngby vil uden tvivl komme bragende ud til denne kamp i forsøget på at skaffe nogle vigtige point til kontoen.

OB er derimod lidt ramt af skader på nøglepositioner, hvis Anders K. Jacobsen og Kenneth Emil Petersen ender med at sidde kampen over, og generelt så OB ikke super overbevisende ud mod Silkeborg i første kamp.

Vi spiller Lyngby (draw no bet) til odds 2.20, og får dermed pengene tilbage, hvis kampen slutter uafgjort.

Spil på Superligaen hos bet365.dk >>

 

Lyngby - OB - logo