Superliga: Odds på Horsens vs Silkeborg (inkl. Spilforslag)

Indlæser..

Lørdag d. 13. august er der oprykker-dyst på CASA Arena i Horsens, når Silkeborg kommer på besøg. Horsens har fået en godkendt start på sæsonen, mens Silkeborg i øjeblikket har kursen sat direkte mod 1. division.

I denne optakt til Horsens vs Silkeborg ser vi på odds på kampen hos bet365.dk, hvor både vi og bookmakeren har Horsens som klare favoritter. Det kan du læse mere om forneden i vores spilforslag til Horsens vs Silkeborg.

Ser vi på odds på kampen giver Horsens odds 2.15, mens der er odds 3.40 på Silkeborg. Uafgjort kan spilles til odds 3.30.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen vises på TV3 Sport 1 med kampstart kl. 16.00 lørdag d. 13. august, og som du vil kunne læse forneden i vores optakt til kampen, har vi et spilforslag på Horsens vs Silkeborg som omfatter en sejr til hjemmeholdet.

Herunder kan du se flere udvalgte odds på Horsens vs Silkeborg fra bookmakeren bet365.

Indlæser..

 

Optakt og spilforslag: Horsens vs Silkeborg

horsens-silkeborg-logo

I modsætning til gæsterne fra Silkeborg, er Horsens endnu ikke blevet udspillet i Superligaen i år. Der tegner sig et tydeligt billede af, at Horsens er langt bedre rustet til konkurrencen i Superligaen ift. gæsterne fra Silkeborg.

Godt nok har Horsens ikke vundet endnu, men det er blevet til tre uafgjorte ude mod AaB, hjemme mod SønderjyskE og ude mod Brøndby samt et spinkelt 1-0 nederlag ude mod Randers. Horsens kunne såmænd have taget tre point i flere af disse kampe, og Bo Henriksens tropper spiller ganske fint fodbold indtil videre.

Det kan man ikke just sige om Peter Sørensens Silkeborg-hold. SIF har set ualmindeligt tynde ud i omgangen med bolden, hvor fejlafleveringer og manglende tempo har været kendetegnende for Silkeborgs spil indtil videre. Det er ikke mange chancer Silkeborg spiller sig frem til, og fraværet af Robert Skov – der er i Rio til OL – gør ikke tingene bedre for klubben fra Søhøjlandet.

Senest blev det således til 0-4 nederlag hjemme mod Lyngby, hvor Silkeborg lignede et hold der var oppe imod overmagten i 90 minutter.

Nu har Silkeborg dog taget konsekvensen af den forfærdelige sæsonstart, og har i denne uge lejet Helenius i AaB sæsonen ud. Vi spår dog, at Helenius får det svært oppe foran, hvis Silkeborg ikke også henter forstærkninger til både forsvar og midtbane inden transfervinduet klapper i.

Vi tror klart mest på Horsens i denne kamp, og i skrivende stund er der et flot odds 2.15 på Horsens-sejr, hvilket vi tager imod med kyshånd, når man kigger på Silkeborgs forfærdelige formkurve.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Superligaen netop nu:

Indlæser...