Indlæser...

De seneste tre kampe mellem FC Midtjylland og AC Horsens i Herning er endt i regulære målorgier. 5-2, 4-2 og 4-2 til FCM er kampene endt, og det kan meget vel blive målrigt igen i dag, når Horsens lægger vejen forbi MCH Arena i 11. spillerunde af Superligaen.

Ser vi på odds på FC Midtjylland vs Horsens er det ikke overraskende hjemmeholdet som indtager favoritrollen.

Hos bet365 er der odds 1.33 på FCM-sejr, mens der er astronomiske odds 9.50 på Horsens. Uafgjort kan spilles til odds 4.50.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen vises direkte på TV3 Sport 1 med kick off kl. 18.00.

Herunder kan du se flere udvalgte odds på FCM vs Horsens søndag d. 25. september 2016, samt læse optakt til kampen med det seneste nye fra begge lejre.

Indlæser...

 

Optakt: FC Midtjylland vs AC Horsens

FCM_Logo_250x250Før sæsonen havde de fleste nok spået dette lokalopgør i det midtjyske til at være en kamp mellem top og bund, men faktum er, at FCM og Horsens ligger side om side i tabellen med henholdsvis 17 og 14 point på Superligaens femte- og sjetteplads.

FC Midtjylland fik en lidt pointfattig start på Superligaen i år, hvor man kæmpede med at sætte sejre på tavlen sideløbende med kampen for kvalifikation til Europa League – en kamp FCM endegyldigt tabte over to kampe mod tyrkiske Osmanlispor. FCM kan derfor nu koncentrere sig 100% om Superligaen, hvor man nu ikke har tabt i de seneste fem Superliga-kampe.

Senest FCM var i aktion var mod AGF i Aarhus, hvor Ulvene var mere end heldige med at vende hjem med 1-1 og ét point til regnskabet. AGF dominerede opgøret og havde fortjent alle tre point mod FCM, som havde superstjernen Rafael Van Der Vaart siddende på bænken i hele opgøret.

Før mødet med AGF havde FCM ellers tanket god selvtillid med 3-0 hjemme over Esbjerg og 0-1 sejr i Odense mod OB, men det var et tamt FCM mandskab vi bevidnede på Ceres Park i Aarhus i sidste spillerunde.

Vi forventer en helt anden indsats fra FCM mod Horsens, for Ulvene skal tilbage på sporet med tre point mod oprykkerne fra Horsens.

 

Bundsolide Horsens fighter for alle point

ac_horsensOprykkerne fra AC Horsens har fået en godkendt start på sæsonen og indtaget nu sjettepladsen i Superligaen før dagens møde med FCM i Herning.

Ser man bort fra Horsens’ 0-2 nederlag hjemme mod FCK for en uge siden, har Horsens ikke tabt i Superligaen siden 1-0 nederlaget til Randers d. 5. august.

I mellemtiden er det blevet til 2-1 hjemme mod Lyngby, 0-1 ude mod OB og 2-4 ude mod Viborg. Samtidigt spillede Horsens 3-3 mod Silkeborg, hvor Horsens smed en 3-1 føring over styr. Senest blev det dog lidt skuffende kun til 0-0 hjemme mod FC Nordsjælland.

Helhedsbilledet i AC Horsens netop nu ser ganske fornuftigt ud, hvor Bo Henriksens tropper fighter benhårdt i alle kampe og gør tingene svære for modstanderne.

Horsens bliver bestemt ingen walkover for FC Midtjylland, men Bo Henriksen må dog undvære Jeppe Mehl og Jacob Berthelsen til kampen. I stedet er West Ham-lejesvenden Doneil Henry udtaget til kampen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Superligaen her:

Indlæser...

 

bet365-580x330