Indlæser...

Der bliver efter alt at dømme ikke debut til dansk fodbolds varmeste emne, Rafael van der Vaart, når FCK tager imod FCM i Parken i sæsonens første topopgør i Superligaen. Midtjyderne kunne måske ellers godt bruge den erfarne hollænder til kampen mod de forsvarende mestre, som synes at være i skræmmende form i øjeblikket.

Ser vi på odds på FC København vs FC Midtjylland hos bookmakeren bet365, er det FCK som er favoritter til odds 1.50. Solbakkens tropper har lagt alt modstand ned på det seneste, og det gør dem til storfavoritter mod Jess Thorups mandskab, som ellers indtager Superligaens andenplads før spillerunden.

En sejr til FCM kan spilles til odds 7.00, mens der er odds 4.00 på uafgjort. Se flere odds på kampen hos bet365, hvor du finder talrige markeder inkl. målscorer odds og meget mere.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Herunder finder du vores optakt til FCK vs FCM lørdag d. 13. august 2016, samt flere udvalgte odds på kampen fra bookmakeren bet365.

Indlæser...

 

Optakt: FC København vs FC Midtjylland

fck-fc-midtjylland-logo

Dansk fodbolds to stærkeste klubber tørner sammen lørdag i Telia Parken, når FC København tager imod FC Midtjylland på hjemmebanen. FCK indtager før kampen førstepladsen i Superligaen, mens FCM er nummer to, så der er lagt i kakkelovnen til et vaskeægte topopgør allerede her i femte spillerunde af Superligaen 2016/17.

Begge klubber har vist god form i Superligaen indtil nu, og har samtidig formået at passere al modstand i kvalifikations-kampene til hhv. Champions League og Europa League. Her står FCK overfor APOEL Nicosia i kampen om en plads i Champions Leagues gruppespil, mens FCM møder tyrkiske Osmanlispor FK om en plads i Europa League grupperne.

Bookmakerne peger på FCK som en forholdsvis stor favorit til at vinde Superligaen i år, men hvis nogen skal kunne stoppe det københavnske titelforsvar, skal det formentlig være FC Midtjylland.

 

Rafael van der Vaart får ikke spilletid

I ugen der gik har FCM forstærket sig med Rafael van der Vaart, som tidligere har repræsenteret fornemme klubber som Ajax, HSV, Real Madrid og Tottenham, og nu skifter Real Betis ud med FC Midtjylland.

“Den største signing nogensinde i Superliga-regi”, kalder den samlede sportspresse van der Vaarts ankomst i Herning, men han har endnu til gode at træne med Ulvenes førstehold, og er derfor ikke aktuel til den vigtige kamp mod FCK i Parken, forlyder det.

FCM har ikke tabt en kamp i mands minde, men det var lige ved at gå galt i sidste uges hjemmekamp mod Brøndby, hvor to succesfuldt konverterede Jakob Poulsen-straffespark i kampens slutning vendte 1-3 til 3-3 for FCM.

FCM ser stærke ud i øjeblikket, hvor det bl.a. er blevet til 4-0 ude mod FC Nordsjælland samt 3-0 hjemme over Silkeborg, men hvor stærke midtjyderne reelt er indbyrdes ift. FC København, får vi sæsonens første fingerpeg om lørdag kl. 18.30. Kampen kan ses på Canal 9.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Superligaen netop nu:

Indlæser...