Superliga: Odds på Brøndby vs Esbjerg

Indlæser..

Søndag kl. 18.00 er der Brøndby vs Esbjerg i Superligaen, når 2016/17-sæsonen sparkes i gang på Brøndby Stadion. I denne optakt ser vi på odds på Brøndby vs Esbjerg, hvor Brøndby er bookmaker-favoritter.

I spidsen for Brøndby er den nye tyske cheftræner, Alexander Zorniger, som er manden der skal føre Brøndby tilbage til fodboldmæssig storhed. Han har allerede fået en god start, da Brøndby først knuste islandske Valur med 10-1 samlet i Europa League-kvalifikationen, og så sent som i torsdag vandt 0-1 i Skotland mod Hibs.

Nu venter den første Superliga-prøve mod Esbjerg, som befinder sig i en ustabil periode efter afgangen af træner Jonas Dal, og det ligner unægteligt en sejr til hjemmeholdet. Esbjerg har dog fået den benhårde Colin Todd som cheftræner, og det er måske lige præcist hvad Esbjerg har brug for.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Hos bet365 giver Brøndby-sejr odds 1.85, mens der er odds 4.20 på Esbjerg. Uafgjort kan spilles til odds 3.50.

Brøndby vs Esbjerg er rundens kamp på Viasat, og kan derfor ses på TV3+ kl. 18.00 søndag d. 18. juli. Herunder finder du flere udvalgte odds på Brøndby vs Esbjerg samt vores optakt til kampen, hvor vi ser på det seneste nye i begge lejre.

Indlæser..

 

Optakt: Brøndby vs Esbjerg

Broendby_BIF_logoMens cheftræner Zorniger er den mest spændende profil som er kommet til Brøndby siden afslutningen på sidste sæson, er han dog ikke den eneste.

Brøndby har også fået tilgang af Jonas Borring, som de fleste i disse dage husker bedst for sin passive rolle i et kærlighedsdrama i Randers. Borring har dog tidligere været en af dansk fodbolds absolut bedste wings, og måske er en tur til Vestegnen præcist hvad Borring har brug for, for at genfinde storformen.

Brøndby har sagt farvel til Riza Durmisi, Magnus Eriksson, Martin Ørnskov og selvfølgelig Daniel Agger som valgt at gå på pension. Ind er bl.a. kommet to spændende centerforsvarer i form af 26-årige Benedikt Röcker fra 2. Bundesliga-klubben Greuther Fürth, samt islandske Hjortur Hermannsson som er hentet i IFK Göteborg.

 

Zorniger: – Vi viste mandsmod

Brøndby bliver særdeles spændende at følge i denne sæson, hvor vi tror på, at klubben er på vej tilbage til den absolutte top i dansk fodbold.

De første tre kampe af betydning i denne sæson – nemlig Europa League-kvalifikationskampene – har givet god grund til tro på tingene i Brøndby.

Særligt i torsdagens kamp mod Hibernian i Skotland viste Brøndby glimrende form, hvor polske Wilczek scorede karrierens hurtigste mål efter bare 25 sekunder, og derefter stod Brøndby stærkt på banen og forsvarede føringen hjem mod et godt spillende skotsk hold.

I aften viste vi mandsmod og vilje. Vi stod ikke ligeså godt på banen, som jeg havde ønsket, men vi lykkedes alligevel med at kontrollere store dele af anden halvleg, og så havde vi det held, som man har brug for, når man spiller i Europa. Hibernian havde generelt mere kontrol over bolden og var stærke i en-til-en situationer, men i aften så vi et Brøndby-hold, der stod sammen på banen og ikke en masse individualister”, sagde Zorniger efter kampen mod Hibs, hvor han også slog fast at det er vigtigt med en stærk holdånd.

For mig handler fodbold helt basalt set om én ting, og det er holdånd. Det er det altafgørende. Ingen træner eller hold har haft succes uden en stærk holdånd. Og i aften var det det, der gjorde udslaget for os. For hvis man møder en modstander, som matcher ens fysiske og tekniske formåen, så er det holdet med den største gejst og vilje, der løber med de tre point. Og det gjorde vi i aften. Uden denne holdånd og vilje til at hjælpe sine kammerater når de fejler, så har man ikke en chance som hold. Men det viste vi i aften, at vi har, og det gjorde udslaget”, sagde Zorniger til klubbens hjemmeside.

 

Hvad kan vi forvente os af Esbjerg?

esbjerg_logoMens det ser ud til at gå den rigtige retning under Zorniger i Brøndby, ligner gæsterne fra Esbjerg stadig et stort spørgsmålstegn. Sidste sæson var alt andet end imponerende for vestjyderne, der sluttede som nr. 11 og dermed kunne prise sig lykkelige for, at der kun var én nedrykker i sidste sæson.

Kort før sæsonstart har Esbjerg valgt at fyre Jonas Dal på opfordring fra spillerne, og den slags er som regel aldrig en positiv ting. Dog har Esbjerg hentet Colin Todd ind som ny mand ved roret, og det er måske ikke en dårlig byttehandel for vestjyderne.

Esbjerg har sagt farvel til en lang række spillere uden at få en krone for dem. Lasse Rise, Emil Lyng, Mohammed Fellah, Mick van Buren, Jesper Rasmussen og Søren Andreasen har alle forladt klubben på en fri transfer, mens Jerry Lucena har valgt at stoppe karrieren.

Inden Jonas Dal blev sat på porten i Esbjerg, nåede han at hente sin topscorer fra Hobro-tiden, Mads Hvilsom, til Esbjerg på en lejeaftale fra Braunschweig. Mon ikke der stadig bliver spilletid til Mads Hvilsom, selv om Jonas Dal nu er ude af billedet.

Derudover har Esbjerg hentet den tidligere Brøndby-angriber Brent McGrath i Fredericia, hvor han i sidste sæson var topscorer samt den 18-årige målmand Lasse Mikkelsen, som vender hjem fra PSV Eindhoven på en fri transfer. Her har han spillet i to sæsoner på PSVs U17- og U19-hold.

 

Spilforslaget til BIF vs EfB

Selv om Esbjerg har fået en god mand i Colin Todd, har vi stadig mest fidus til Brøndby her. Esbjerg var i en skidt tilstand mod slutningen af sidste sæson, og når en samlet spillertrup går til ledelsen og kræver cheftræneren fyret, er det som regel et tegn på store problemer.

Mens Brøndby har gjort det godt i Europa-kvalen, og ser ud til at være på rette spor, skal Esbjerg formentlig først igennem en proces med genopbygning under Colin Todd, før man kan gøre sig gældende i svære udekampe som denne mod Brøndby.

Vi følger bookmakerne på denne her, og spiller pengene på favoritterne fra Brøndby til odds 1.85 netop nu hos bet365.

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330