Superliga: Få odds 6.00 på FCK eller odds 16.00 på FCM

super_odds_fck_vs_fcm

FC København er storfavoritter til at vinde det danske mesterskab i år, men de fleste er enige om, at hvis FCK skal holdes fra et succesfuldt titelforsvar, skal Løverne formentlig fældes af Ulvene fra FC Midtjylland.

Lørdag d. 13. august kl. 18.30 står der så FCK vs FCM på kampprogrammet i Parken, og her får vi sæsonens første indbyrdes styrkeprøve mellem de to største guldfavoritter.

Hos bookmakeren 888sport kan du få Super Odds på kampen, hvor bookmakeren tilbyder odds 6.00 på FCK eller odds 16.00 på FCM.

Find de høje odds på FCK vs FCM her >>

* Læs mere om tilbuddet hos 888sport, hvor du også kan oprette en konto og få 1000 kr. i velkomstbonus.

 

Tilbuddet gælder kun for helt nye spillere, som endnu ikke har placeret et væddemål indenfor de første 90 dage som kunde hos bookmakeren.

Du kan spille mellem 10 kr. og 100 kr. på super oddset, og vinder du på væddemålet, får du differencen mellem det normale odds og super oddset udbetalt som en bonus.

 

 

Optakt: FC København vs FC Midtjylland

fck-fc-midtjylland-logo

FC København går ind til opgøret mod FC Midtjylland som duksedreng i Superliga-klassen. Løverne fra København har allerede sat sig på førstepladsen i ligaen, og med den skræmmende form, som FCK har vist i både Superliga og Champions League-kvalifikationen, ligner det umiddelbart at Ståle Solbakkens mandskab får lov at blive siddende lidt endnu på tronen.

FCK kan dog allerede blive vippet af pinden i lørdagens kamp mod FC Midtjylland, som før spillerunden indtager andenpladsen, og der er derfor lagt i kakkelovnen til en tidlig “guldkamp” mellem de to mesterskabsfavoritter.

Selv om FCK har en vigtig Champions League-playoff kamp i vente mod APOEL Nicosia, er det iflg. Benjamin Verbic ikke noget, som fjerner fokus fra kampen mod FC Midtjylland på lørdag.

“Vi ved, at Midtjylland er et godt hold, som også har gjort det godt i Europa, og vi har altid haft hårde kampe mod dem. Det tror jeg også, vi kan forvente på lørdag. Vores fokus er kun på Midtjylland-kampen og på at gøre alt for at vinde den. Det vil selvfølgelig også give et godt rygstød at slå ligaens nummer to, og bevare førstepladsen inden vi skal møde APOEL, men det er ikke en kamp, vi tænker på endnu.”, sagde Verbic i denne uge til fck.dk.

Læs også: Spil på Superligaen og vind ekstra med Superhjulet

 

FCM går spændende tid i møde

FC Midtjylland har også gjort det godt i Europa, hvor pladsen i gruppespillet efterhånden er indenfor rækkevidde, og samtidigt har FCM formået at spille de første fire Superliga-kampe uden nederlag. Ambitionerne er til at kunne spille med om guldet i Superligaen og samtidigt håndtere en evt. deltagelse i Europa Leagues gruppespil, og i denne uge beviste FCM præcist hvor ambitiøse man er.

Ind er nemlig kommet Rafael van der Vaart, som er blevet udråbt som den største signing i Superligaens historie i dansk sportspresse. Hvorvidt den 33-årige hollænder – der har klubber som Ajax, HSV, Real Madrid, Tottenham og senest Real Betis på CV’et – kan levere varen i den danske Superliga, får vi meget snart en smagsprøve på.

Van der Vaart er hentet til Herning for at spille, men spørgsmålet er, om han er klar til at indgå i startopstillingen til en vigtig topkamp mod FC København på udebane. Han er tiltænkt en plads i det centrale motorrum, og skulle være fit for fight, men har endnu ikke trænet med førsteholdet.

Hvem tror du vinder opgøret? Spil på kampen som ny kunde hos 888sport, hvor du altså kan få odds 6.00 på FC København eller odds 16.00 på FC Midtjylland.

 

Spil på FCK vs FCM hos 888sport.dk >>

 

888-sport-580x330