super_odds_liverpool_vs_man_united

Spil på Man Utd til odds 12 her >>

* Regler og vilkår gælder. Læs mere om tilbuddet hos 888 eller nederst på denne side.

 

Mandag d. 17. oktober kl. 21.00 står den på North West Derby på Anfield i Liverpool, når Manchester United lægger vejen forbi til ét af de mest traditionsrige arvefjende opgør i Premier League.

Liverpool har førstepladsen indenfor rækkevidde, og kan bringe sig á point med City og Arsenal i toppen af tabellen med en sejr, mens United kan hale ind på netop Liverpool og Chelsea, hvis det bliver til tre point til Mourinhos tropper.

Kampen kan ses live på 6’eren, og vil du spille på kampen er det måske værd at kigge mod bookmakeren 888sport, som tilbyder forhøjede odds på Liverpool vs Manchester United.

Få odds 7.00 på Liverpool eller odds 12.00 på Man United, når du spiller på kampen som ny kunde. Spil på enten Liverpool eller Man United til at vinde og få ekstra bonus gevinst, hvis dit hold vinder – så simpelt er det!

Spil på kampen hos 888sport.dk >>

* Regler og vilkår gælder. Læs mere om tilbuddet hos 888 eller nederst på denne side.

 

Læs mere om odds-tilbuddet på Liverpool vs Manchester United forneden, eller gå direkte til 888sport.dk nu for at læse mere om de forhøjede odds på kampen.

 

Sådan fungerer Super Odds på Liverpool vs Man United

Super Odds-tilbuddet gælder altid kun for helt nye spillere hos 888, som endnu ikke har en aktiv konto. For at åbne en konto på den korrekte måde, kan du benytte linket herover, som går direkte til 888s kampagneside for dette tilbud.

Når du er oprettet og har indbetalt penge, kan du spille op til 100 kr. på det forhøjede odds.

Sådan spiller du:

Find kampen hos 888sport, og placér et væddemål til det normale kampodds. Lige nu er odds 2.17 på Liverpool og 3.60 på Man United, og det er naturligvis de odds, som alle eksisterende 888-kunder kan spille på til kampen d. 17. oktober.

Placér blot dit væddemål på op til 100 kr. til det normale kampodds, og hvis dit hold vinder, får du gevinsten fra det normale odds med det samme.

Den overskydende gevinst udbetales som en bonus indenfor 72 timer, og den overskydende gevinst skal omsættes 10 gange til minimum odds 1.50 før den kan udbetales fra kontoen.

Læs mere om 888sport i vores bookmaker-anmeldelse

 

888-sport-580x330