OK-tankstationHvis man har tænkt sig at spille på Den Lange, Tips 13 eller hvilket som helst andet spil i den lokale kiosk, så gør man klogt i at betale for sine kuponer.

Det lærte en 21-årig mand fra Københavnsområdet på den hårde måde i denne weekend.

Manden havde tilsyneladende ingen penge at spille for, men måske havde han bare luret hvem der ville vinde, for han tog alligevel hen til OK-tanken på Esrumvej i Helsingør, hvor han spillede tipskuponer for i alt 5000 kr.

Efter ekspedienten havde printet kuponer ud og lagt dem på disken, lod manden som om han havde glemt sit Dankort, og under påskud af at ville hente det for at betale for kuponerne, forlod han tanken og tog kuponerne med sig. Han dog vendte aldrig tilbage for at betale.

Lørdag dukkede manden så op igen på tanken, da det viste sig, at den ene af hans kuponer havde ramt en gevinst på hele 60.000 kr.

Nu ville manden godt have udbetalt sine 60.000 kr. og mente, at tankstationens personale blot kunne modregne de 5000 kr. han skyldte for kuponerne i den store gevinst.

Den ville personalet dog ikke være med på, og konfiskerede i stedet kuponerne, hvorefter politiet blev kontaktet.

Da politiet dukkede op, blev manden omgående anholdt, og han bliver nu sigtet for tyveri og kan se frem til at skulle erstatte de 5000 kr. han oprindeligt købte kuponer for. Vel at mærke uden at få sin gevinst på den stjålne kupon. Det oplyser Michael Gaml fra Nordsjællands Politi til lokalavisen.dk.

Tryk her hvis du vil være med til DM i Tips efteråret 2018.