StigDa den danske spillelovgivning blev liberaliseret tilbage i januar 2012, betød det et goddag til flere lovlige bookmakere i Danmark. Et af dem er Scandic Bookmakers, som rent faktisk blev stiftet af danskere helt tilbage i 1997 da nettet endnu var ungt.

Bookmakeren bliver stadigvæk kørt af danskere, og det bærer siden i den grad præg af med stor fokus på dansk top-sport, herunder specielt fodbold.

For at styrke brandet har Scandic Bookmaker fået tilknyttet den tidligere landsholdspiller i fodbold Stig Tøfting som deres nye frontfigur.

Stig kan nu mødes på hjemmesiden og på reklamer rundt om på nettet. Måske har du hørt om Scandic Bookmakers før, men endnu ikke fået oprettet en konto. Det burde du dog overveje, ikke fordi plæneklipperen nu er frontfigur, men fordi der er rigtig gode odds at hente på siden, lige som der er stort udbud af odds på dansk fodbold.

Har du endnu ikke en konto, så får du lige nu 750 kroner i bonus som ny kunde.

 

Få 750 kroner i bonus på Scandic her – >

 

Som ny kunde hos Scandic Bookmakers bliver du tilbudt en velkomstbonus på 100% op til 750 kroner når du første gang indbetaler penge på din konto. Der skal ikke bruges nogen bonuskode i forbindelse med at modtage din bonus.

Sådan får du din velkomstbonus

  1. Opret din gratis konto
  2. Indbetalt op til 750 kroner for at få den fulde bonus
  3. Gennemspil din indbetaling på hvilket som helst sportsbook marked, til minimum odds 1,7

 

Når du har modtaget din bonus har du 60 dage til at gennemspille den. Du skal minimum gennemspille din bonus 5 gange til minimum odds 1.70. Det er værd at bemærke, at hvis du har flere kampe på samme kupon, så skal alle kampe være minimum odds 1.70 for at det tælle med.

Er du en af de kunder der benytter sig af Skrill og Neteller, så skal du være opmærksom på, at du ikke kan benytte dig af bonussen hvis du indsætter med ovenstående betalingsmidler.

Du må gerne spille for fx. 100 kroner til odds 1.70 flere gange, du behøver altså ikke at smide 750 kroner til odds 1.70. Find alle regler og vilkår i forbindelse med Scandic Bookmakers bonussen på deres hjemmeside.