Der varsler en konflikt mellem Spiller- og Divisionsforenigen i Danmark, og det kan betyde, at de danske hold i Europa får alvorlige problemer.

Hvis spillerkonflikten skulle blive aktuel, så vil alle spillere, som er under spillerforeningen gå i strejke, og det betyder, at de ikke må gå på arbejde = spille fodbold.

 

 Odds på FCK og AaB i Champions League her —>

For AaB er det et kæmpe problem, da 100 % af deres spillere er under Spillerforeningen, og det betyder, at de i deres vigtige Champions League kamp kan ende med at spille med et rent U19-hold mod de cypriotiske mestre.

For FCK bliver det også en hård nød at knække, men modsat AaB er det ikke 100 % af deres spillere, som er en del af Spillerforeningen. Det betyder, at FCK stadig vil kunne benytte sig af følgende spillere til deres vigtige kamp mod Bayer Leverkusen.

Rurik Gislason, Youssef Toutouh, Andreas Cornelius, Daniel Amartey, Danny Amankwaa, Nicolai Jørgensen, Franco Mussis og Yones Felfel.

De otte overnævnte spillere er alle berettiget til at deltage i kampen mod Bayer Leverkusen, men Rurik Gislason og Youssef Toutouh er begge skadet, og derfor ikke aktuelle. Samtidig er Yones Felfel ikke fast førsteholdsspiller, og det er derfor et meget amputeret FCK mandskab, som kan komme til at møde Leverkusen, hvis en spillerkonflikt bliver aktuel.