Spilforslag: Ukraine – England

Kamp Ukraine – England
Spilforslag England vinder med mere end 1 mål
Odds 1,83
Bookmaker NordicBet
Spilstop 9. september 2023 kl. 17:00

 

Asian Handicap på -1 til England hos NordicBet

 

Et formstærkt engelsk mandskab

I landsholdspausen skal Ukraine spille mod England på et neutralt stadion i Polen, som følge af den igangværende krig i Ukraine. I 2023 har det ukrainske fodboldlandshold indtil videre mødt fire andre landshold, samt spillet på fire forskellige stadioner. På trods af de uheldige omstændigheder har de taget sejren i to kampe, mens de har lidt et enkelt nederlag og sikret sig en uafgjort.

England har også mødt fire modstandere i løbet af 2023, men med en endnu bedre præstation. De er blevet til i alt fire sejre og næsten clean sheet med en målscore på 15:1. Ukraine har været den ene af disse modstandere, og kampen endte 2:0. Det var også forventet, da England havde en xG på 2,21 og Ukraine en xG på 0,14.

Takket være den lidt kedelige historie (set med Ukraines øjne) og det faktum, at England er stærke favoritter til at sikre sig kvalifikation fra Gruppe C, hvor de kæmper om topplaceringer med Italien og Ukraine, ser det ikke umiddelbart godt ud for Ukraine i den forestående kamp mod englænderne.

Premier League er lige startet, og de spillere der blev udtaget, har allerede vist, at de er klar til sæsonen i England. Spillere som Declan Rice, Saka og Walker har spillet rigtig godt, og den gode form tager de med på landsholdet. Men det er ikke kun i England, at de engelske spillere klarer sig godt, der er også spillere i Spanien og Tyskland, der imponerer. I Spanien har Jude Bellingham spillet fantastisk for Real Madrid og har scoret fem mål og assisteret ét mål i fire kampe. I Tyskland er Harry Kane kommet til Bayern München og har scoret tre mål og lavet ét assist i tre kampe.

Spillerne fra Ukraine har klaret sig fornuftigt i starten af sæsonen, især Viktor Tsygankov, der for Ukraine i år har scoret fire mål og lavet et enkelt assist for landsholdet i fire kampe. Selvom han ikke har scoret meget for sit klubhold, Girona, har han spillet rigtig godt i hver kamp. Det er dog ikke nok til at hamle op med de engelske præstationer.

Derfor er der en overvejende sandsynlighed for, at England vinder med en margin på mere end ét mål. Når man sammenligner spillerne fra begge hold, er det tydeligt, at de engelske spillere har højere værdi og også har vist sig overlegne i ligaer på højere niveau sammenlignet med deres ukrainske modparter.

Dette spil kan hentes hos NordicBet til odds 1,83 under navnet: -1 på Asian Handicap.

 

Følg dagens spilforslag hos NordicBet