Spilforslag: Silkeborg IF – Hvidovre IF

Kamp Silkeborg IF – Hvidovre IF
Spilforslag Silkeborg IF (SIF) vinder med mere end 1 mål
Odds 1,74
Bookmaker Unibet
Spilstop 3. september 2023 kl. 14:00

 

Asian Handicap på -1 til SIF til odds 1,74 hos Unibet

 

Formstærke Silkeborg IF på hjemmebane

I denne spillerunde mødes holdet fra Silkeborg med bundproppen, Hvidovre IF, på hjemmebane i Jyske Park. Her vil Silkeborg kunne spille det spil, de ønsker, samt drage fordel af deres yndlingsunderlag; kunstgræs, som man kun finder i Farum og i Jyske Park.

Silkeborg kom lidt skævt fra land i sæsonens første to kampe, men har herefter ramt en god stime, hvor de seneste slog sidste sæsons mestre, FC København, med 3-1. Dermed sikrede Silkeborg IF sig sin første sejr i 17 år i Parken og så var det ovenikøbet også deres største sejr nogensinde på det stadion.

Ikke nok med, at de slog de forsvarende mestre, der samtidig er favoritter til at vinde denne sæson, så vandt de også 2-0 over FC Nordsjælland, der også er stærke kandidater til titlen i år.

Hvidovre IF er store favoritter til nedrykning fra landets bedste række grundet klubbens størrelse. Det er endnu ikke lykkedes dem at modbevise bookmakerne, og de er således kommet fra start med blot 2 point i 6 kampe.

Deres seneste kamp mod Odense Boldklub på Pro Ventilation Arena, endte 1-5 til Fynboerne og viste at Hvidovres defensiv ikke er i bedste form.

Vores spilforslag er derfor, at Silkeborg IF tager sejren med mere end et mål, da en kunstgræsbane gør spillet markant hurtigere. Det betyder, at de unge SIF-spillere vil kunne skabe meget rum bag en lidt mere tung Hvidovre-defensiv.

Dette spil kan hentes hos Unibet til odds 1,74 under navnet: -1 på Asian Handicap.

 

Følg dagens spilforslag hos Unibet