Odds og Spilforslag til Serbien – Sverige

Spilforslag: Over 2,5 mål i kampen

Odds: 2,05

Spilstop: 24. september kl. 20:45

Bookmaker: LeoVegas

Nations League, Beograd, Serbien

Spilforslag hver dag

Vi kan få masser af underholdning i Beograd!

Sverige er teoretisk set allerede ude af kampen om førstepladsen i Nations League, hvor Norge har skaffet et solidt forspring og står med 10 point. Nu gælder det kun for svenskerne for enhver pris at undgå nedrykning. Tre point ude mod Serbien ville sikre fortsat spil i B-divisionen også i næste sæson.

Oddsene på kampen mellem Serbien og Sverige har svinget meget de seneste dage. Efter at flere svenske spillere blev tvunget til at trække sig fra kampen grundet skader, er Serbien nu favoritter.

Oddsene på at Serbien vinder startede omkring odds 2,15, men er nu odds 1,92 hos Nordicbet.

Det oddsfald kan skyldes Sveriges tynde baglinje, hvor Martin Olsson blev tvunget til at trække sig efter en formodet hjernerystelse, og hvor midterforsvarspositionen ved siden af ​ Lindelöf er et stort spørgsmålstegn. Albin Ekdal, Carls Starfelt og Filip Helander er ikke tilgængelige for udtagelse, hvilket giver plads til, at Isak Hien kan foretage sin første landsholdsudtagelse.

En rigtig god  fodboldspiller, men spørgsmålet er, hvordan det svenske forsvar står over for et jagende Serbien, som skal tage tre point i denne kamp. Som prikken over i’et trak Alexander Isak sig også med en skade og går dermed glip af både kampen mod Serbien og Slovenien.

Værdi i odds 2,05 hos LeoVegas for Over 2,5 scoringer i kampen

Serbien stiller med en stærk offensiv med Aleksandar Mitrovic og Dusan Vlahovic. På grund af alle de svenske afbud samt at Sverige har underpræsteret i løbet af året, er Serbien bestemt favoritter i denne kamp. Men oddsene på Serbien er ikke særlig attraktive.

Begge hold skal dog frem over stepperne i denne kamp. Sverige skal bruge tre point for at sikre sig en plads i Liga B til næste år, mens Serbien skal videre for at have mindst chance for at hænge på Norge. Der er meget offensiv klasse på begge hold og Over 2,5 mål er et godt bud til odds 2,05 hos LeoVegas.