Spilforslag: Teemu Pukki scorer
Odds: 2,25
Bookmaker: bet365

Spil på kampen hos bet365 >>

 

Teemu Pukki var Superligaens næstbedste angriber i sidste sæson, hvor han scorede hele 20 mål. Undervejs i sæsonen udviste den finske angriber en forudseenhed og kynisme, der er få andre i landet forundt. I denne sæson har tingene dog været anderledes svære for Pukki, der med rette er blevet kritiseret for at brænde for mange store chancer. Den primære grund til dette har formentlig været, at Pukki har skulle tænke for meget på sin fremtid på grund af transfervinduet. Den græske storklub Panathinaikos var i august meget åbne om deres interesse i Pukki, hvilket medførte, at han konstant skulle forholde sig til spekulationer i pressen. Nu er transfervinduet dog forbi, og finnen kan igen fokusere på at præstere for Brøndby.

God præstationer på landsholdet

Efter den hårde periode i Brøndby gavnede det formentlig Pukki, da han for nylig vendte tilbage til Finlands landshold. Her slap han for at skulle forholde sig til de mange afbrændere i Brøndby og den massive interesse, der er omkring hans person i Danmark.

Pukki spillede tilmed hele kampen, da Finland tirsdag aften slog Kosovo med 1-0 i VM-kvalifikationen. Her leverede han en rigtig god præstation, der blev rundet af med kampens enlige mål i det 83. minut. Det var et rigtig angribermål, hvor Pukki på flotteste vis opsnappede en ripost fra målmanden, og sikkert sparkede bolden i kassen. Dermed kunne Pukki tage hjem til Danmark med masser af selvtillid i bagagen.

Partnerskab med Kliment gavner Pukki

Pukki har i denne sæson fået en ny makker i angrebet i Jan Kliment. Tjekken er en anderledes type end Kamil Wilczek, Pukkis makker i sidste sæson, men potentialet i partnerskabet er større. For det første er Kliment en mere bevægelig type, hvilket skaber mere plads til Pukki. Samtidig kan Pukki tillade sig at søge mere ind i feltet, da han nu kan skiftes med Kliment til at søge ned i banen eller ud på kanterne. I sidste sæson var det altid Pukki, der tog disse løb, da Wilczek er en mere stationær type, og dette betød, at han ofte forlod de farlige områder omkring feltet. Pukki og Kliment er efterhånden også ved at have en del kampe under bæltet sammen, og man kan se, at deres samarbejde bliver bedre fra kamp til kamp.

Læs vores fulde optakt til OB – Brøndby IF her.

Spil på Teemu Pukki til at score hos bet365 >>