Spilforslag: Over 3,5 mål
Odds: 2,20
Bookmaker: bet365

 

Hvis der er noget Josep Guardiola og Jürgen Klopp er eksperter i, så er det at spille underholdende fodbold. De to trænere har i løbet af deres karrierer begge sat nye standarder for, hvordan fodbold skal spilles, og de er blandt de allerdygtigste i hele verden. Både Guardiola og Klopp specialiserer sig således i offensiv fodbold, og de foretrækker begge at vinde kampene ved at angribe frem for at forsvare. Derfor er der også lagt op til en underholdende kamp, når City senere i dag tager imod the Reds fra Liverpool.

To hold med styrker i det offensive

Taler man om Manchester City eller Liverpool, vil en af de første ting, der kommer op være den offensive styrke. Begge hold vil fremad banen for at score mål, og de er begge eksperter i det. Manchester City har således scoret fem mål i deres første tre kampe imens Liverpool har scoret otte.

Det er da også spillerne på den sidste tredjedel af banen, der er stjernerne på de to hold. Hos Manchester City handler det om folk som Raheem Sterling, der dog er i karantæne, David Silva, Leroy Sané, Gabriel Jesus og Sergio Aguero, og his Liverpool er stjernerne Sadio Mané, Roberto Firminho, Mohamed Salah og Coutinho.

Brasiliansk forstærkning til Liverpool

Til kampen imod Manchester City bliver Liverpool forstærket af den brasilianske playmaker Coutinho. Han har siddet ude med en skade i de første tre spillerunder, men han har for nylig gjort comeback. Under landskampspausen scorede han et fremragende mål for Brasilien, og hans tilbagevenden giver Liverpools offensiv et massivt rygstød.

Han er næppe klar til at spille fuld tid endnu, men hans tilstedeværelse alene er ufattelig vigtig. Liverpool er nemlig et markant bedre hold, når Coutinho er med, og han er en god joker at have på bænken.

Læs den fulde optakt til Manchester City – Liverpool FC her

 

Spil på over 3,5 mål hos bet365 >>