Spilforslag: Napoli vinder 1. halvleg

Odds: 1,66

Spilstop: 26. oktober kl. 21:o0

Bookmaker: Bet365

ODDSFORSLAG TIL NAPOLI – RANGERS

● Spilletid: Søndag ​​den 26. oktober kl 21:00

● Sted:  Diego Armando Maradona (Napoli)

Ubesejrede Napoli fører den italienske Serie A og står også med 4 sejre i deres 4 gruppekampe i årets Champions League. Skotske Rangers har derimod 0 point og en samlet målscore på 1-16.

Der er ingen tegn på, at de vil sætte farten ned mod Rangers i onsdagens CL-opgør på Diego Maradonas arena.

Wow, hvor går det godt for Spallettis mandskab, som netop har vundet 10 sejre i træk i denne sæson efter en stærk 1-0 sejr ude over Roma. 60 % boldbesiddelse, en klar fordel i angrebet og 5-0 i skud på mål er blandt andet tal, der siger noget. Victor Osimhen scorede for tredje kamp i træk efter sit comeback efter sin skade.

Hvordan vil Rangers kunne stå imod denne Nappe, der fuldstændig smadrede både Liverpool og Ajax tidligere i gruppen på hjemmebane? Nej, nej, det gør det ikke. Hjemmeholdet bør nok komme til denne kamp med størst fokus og motivation for at forsøge at sikre sig gruppesejren.

Rangers, der har en lang skadesliste, havde det svært i weekenden hjemme mod Livingston. En kamp, hvor de udlignede til 1-1 i tillægstiden, men hvor gæsterne faktisk var meget tæt på en 2-0 føring i første halvleg. En dårlig optakt til CL.

Skotterne faldt sammen som et korthus i deres sidste CL-kamp mod Liverpool, som de tabte 7-1 foran hjemmefansene. Vi så også den foregående kamp mod Ajax som en ydmygelse, hvor hollænderne førte 3-0 ved pausen. 4 ud af 4 tørker og 1-16 i målforskel, det er sæsonens udgave af CL’s svageste hold, vi taler om.

Når det er sagt, så spiller Napoli fantastisk offensiv fodbold i øjeblikket og har en bred trup med få skader i øjeblikket. Anguissa, der har været rigtig god, ser desværre ud til at gå glip af kampen, men ellers er der ikke noget væsentligt.

Meret – Di Lorenzo – Kim – Juan Jesus – Oliveira Miramontes – Ndombele – Lobotka – Zielinski – Kvaratskhelia – Osimhen – Raspadori

Med en tilsvarende elleve som ovenfor skal den føres ved halvleg med 1-2 bolde uden nogen diskussion. I hjemmekampene mod Liverpool og Ajax stod det henholdsvis 3-0 og 2-0 ved pausen.

Det skal også nævnes, at Napoli har Liverpool ude i sidste runde, og det alene er et stærkt argument for, at de vil presse på her og have fordelen både i point og mål.