Spilforslag: Flamengo – Corinthians

Spilforslag: Corinthians vinder kampen – Uafgjort intet væddemål

Odds: 4,10

Spilstop: 3. november kl. 01:30

Bookmaker: Unibet

Unibet odds

ODDSFORSLAG TIL FLAMENGO – CORINTHIANS

● Spilletid: Torsdag ​​den 3. november kl 01:30

● Sted: Maracanã (Rio de Janeiro)

Der bliver fest på lægterne, når Flamengo indtager Maracanã og kan fejre at det lykkedes at vinde den vigtige Copa Libertadores-finale mod Athletico PR. Den sejr kvalificerer Flamengo ikke kun til VM for Klubhold i februar, men også næste sæsons Copa Libertadores.

Se odds på Flamengo - Corinthians hos Unibet

Så de sidste spillerunder i årets Brasilieirão skal stort set blot overståes for Flamengo og det er derfor forventet, at de vil stille med et rent reservehold mod Corinthians. Stamspillerne skal have lov til at få et hvil efter den lange tur til finalen i Guayaquil, Ecuador (Flamengo vandt finalen med 1-0 den 29. okt).

Der er blot 4 spillerunder tilbage af sæsonen og Corinthians indtager lige nu den vigtige 5. plads, der giver kvalifikation til næste års Copa Libertadores. De vil derfor gå efter alle tre point, der vil sende dem på sikker kurs mod Libertadores.

Men det kan blive svært selv mod Flamengo´s reservehold, da Corinthians kommer fra et 0-2 nederlag til Fluminense og senest måtte nøjes med 0-0 ude mod Goiás.

Vi kan hente odds 4,10 hos Unibet for Corinthians vinder kampen, mens vi får vores indskud retur, hvis kampen ender uafgjort.