Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,72

Spilstop: 16. oktober kl. 17:30

Bookmaker: Nordicbet

OPTAKT & ODDSFORSLAG TIL FCK-FCM

● Spilletid: Lørdag ​​den 22. oktober kl 16:00

● Sted: Parken (København)

Vi får underholdning og mål i Parken

Desperate FC København er under maksimalt pres og skal frem og jagte alle tre point mod de midtjyske ulve. Efter 1-1 hjemme mod FC Nordsjælland og igen 1-1 mod rivalerne fra Brøndby skal FCK-træner Jacob Neestrup forsøge at få holdet på sejrskurs.

Defensivt har FC København haft det svært og mod Brøndby måtte Nicolai Boilesen udgå med en knæskade. Det kan skabe yderligere ustabilitet i bagkæden hos Løverne. Hos FCM har de også problemer med at holde modstanderne fra at ramme netmaskerne.
Både FCK og FCM har indkasseret 19 mål i de 13 Superliga-kampe i denne sæson.

FC Midtjylland er også på pointjagt for at holde kontakt med topholdene. Midtjyderne kan sætte FCK-defensiven under pres og udfordre med offensive profiler som Evander, Sisto, Isaksen, Kaba og Drejer.

FCK er ramt af adskillige skader og skal efter dette opgør mod FCM møde Sevilla i Champions League. Det vigtige opgør kan tage fokus fra FCK´erne.

Vi kan se frem til en frisk omgang bold i Parken, hvor begge hold må komme med mission om at sikre 3 point. Vi tager imod odds 1,72 hos Nordicbet for Begge Hold Scorer i kampen.