Kamp: Arsenal – Manchester United

Spilforslag: Begge Hold scorer i kampen

Odds: 1,72

Spilstop: 22.  januar kl. 17:30

Bookmaker: Unibet

Photo by JUSTIN TALLIS / AFP)

ComeOn: Spil på Arsenal – Manchester United og få freebet hvis du taber

Formstærke tophold skaber målfest på Emirates

Arsenal er yderst velspillende i denne sæson og fører Premier League med hele 8 point ned til Manchester City. Der er store forventninger til manager Mikel Arteta fra de mange, håbefulde Gunners-fans, der ser frem til endnu en sikker sejr og tre point på kontoen, når Manchester United kommer på besøg.

Men kan den nye Manchester United-manager Erik ten Hag vinde det taktiske slag. Manchester United kan spille sig tilbage ind i mesterskabskampen med en sejr over Arsenal og de røde djævle kommer med selvtillid efter deres flotte 2-1 sejr over lokalrivalerne fra Manchester City.

Arsenal er favoritter i opgøret og det forventes at det sprudlende hjemmehold under ledelse af  vil kunne tage initiativet og vil frem og skabe kampen. Det kampbillede kan passe Manchester United glimrende, da det kan åbne op for omstillinger, hvor Rashford, Martial og Antony kan udnytte deres fart til at udfordre Arsenal-defensiven.

Unibet Se odds for Arsenal - Manchester United hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Manchester United har vundet 9 kampe i træk (alle turneringer)  og de kan stille med Christian Eriksen til at binde spillet sammen på den centrale midtbane. Den danske playmaker kan igen indtage en hovedrolle og føre tropperne til sejr.

Det skal nok blive et underholdende topbrag på Emirates Stadium og hos Unibet kan vi hente odds 1,72 for Begge Hold Scorer i kampen.