Spilforslag: AC Milan – Newcastle

Kamp AC Milan – Newcastle United
Spilforslag Begge hold scorer
Odds 1,67
Bookmaker bet365
Spilstop 19. september 2023 kl. 18:45

 

Begge hold scorer (JA) til odds 1,67 hos bet365

 

Champions League på San Siro

Gruppespillet i Champions League 2023/24 bliver skudt i gang med et brag, når Newcastle besøger San Siro tirsdag aften til en forhåbentligt målrig kamp mod AC Milan. Begge hold vil forsøge deres bedste for at komme godt fra start i gruppe F, en af de mest udfordrende grupper i årets Champions League. I gruppen finder vi, ud over AC Milan og Newcastle, også to øvrige storhold; PSG og Borussia Dortmund.

Med 3 sejre i de første 3 kampe i denne sæson af Serie A, har AC Milan tydeligvis formen på plads. Deres vinderstime blev dog ødelagt af ærkerivalen, Inter Milan, da de to klubber mødtes i Milano-derbyet hen over weekenden. Begge mandskaber havde haft en god start på sæsonen, så der var lagt op til et brag af en kamp. Det blev det også – men mest for Inters vedkommende, der blæste AC Milan ud af San Siro med et 5-1 resultat. Den danske midterstopper, Simon Kjær, var efterfølgende ude og undskylde for resultatet. Lignende undskyldninger kom der dog ikke fra cheftræner, Stefano Pioli, der gjorde det tydeligt, at det ikke var et bevidst nederlag. AC Milan skal derfor forsøge at glemme weekendens store skuffelen og finde tilbage til det spil de havde i de tre kampe før det. Deres målscoringssnit i de tre kampe lød på 2,6 mål pr. kamp og kun 2 mål lukket ind.

Newcastle sikrede sig i weekenden en 1-0-sejr mod Brentford i Premier League, hvilket var et tiltrængt positivt resultat for dem efter at have lidt tre nederlag i træk. Det er værd at bemærke, at deres seneste modstandere omfattede tophold som Liverpool og Manchester City. Gennem sine første fem kampe har Newcastle fastholdt et gennemsnitligt målsnit på 1,6 per kamp og har lukket syv mål ind.

Det er med andre ord to hold, der har vist i sæsonstarten, at deres offensiver fungerer præcis som de skal. Når det så er sagt, så skal AC Milan stramme hurtigt op igen, hvis de ikke skal ind i en dårlig stime. På den anden side har Newcastle også et mål om at fortsætte offensiven, men det kan betyde, at der bliver plads i defensiven til, at AC Milans erfarne og målfarlige angriber, Olivier Giroud, kan møve sig ind. Gør han det, fortsætter han sine imponerende 4 mål i de seneste 4 kampe.

Vores spilforslag til dagens kamp mellem AC Milan og Newcastle United er, at begge hold scorer. Dette spil kan i skrivende stund hentes til odds 1,67 hos bet365.

 

Følg dagens spilforslag hos bet365