I den danske Superliga mødes AGF og FC Nordsjælland på søndag, hvor holdet fra Østjylland må påtage sig favoritrollen. Selvom du kan spille risikofrit på en sejr til begge mandskaber, vil vi i denne artikel forholde os mest til en mulig AGF sejr. Aarhus mandskabet er da også vanvittigt flot spillende for tiden, hvor de har vundet hele fem kampe i træk i Superligaen. Derudover har de også vundet to kampe i pokalturneringen, så det er faktisk syv kampe i streg de har vundet. De møder som skrevet FCN, og udeholdet har ikke imponeret når de spiller på udebane, hvor de har tabt fire kampe i træk.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan spille helt risikofrit på en sejr til enten AGF eller FCN. Du skal i denne kampagne spille for præcis 300 kroner for, at kvalificere dig til tilbuddet. Opret dig som ny kunde og spil på, at et af holdene vinder kampen. Så kan du nyde gevinsten når enten AGF eller FCN har vundet kampen. Du skal som skrevet spille for præcis 300 kroner, og dit bet er helt uden risiko. Du får nemlig som skrevet sin indsats tilbage, hvis bettet ikke går hjem. Dermed spiller man altså risikofrit og er sikker på enten, at vinde eller gå i nul.

Samtidig kan du derudover også få Mr Greens velkomsttilbud, som er et freebet på 100 % af din første indbetaling, gældende helt op til 500 kroner.

 

Mr Green Spil risikofrit på FCN eller AGF sejr lige her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,0 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant
 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil præcis 300 kroner på at enten AGF eller FCN vinder kampen
  3. Få dine 300 kroner tilbage hvis dit spil er tabende
  4. Vind kølige kontanter når enten AGF eller FCN har vundet kampen!
  5. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. I dette tilfælde skal du, som minimum indsætte 300 kroner for, at være kvalificeret til dette tilbud. Herefter spiller du 300 kroner på, at enten AGF eller FCN vinder kampen og afventer kampens resultat.

Kampen kan i øvrigt ses på den danske TV kanal TV3 Sport fra kl.12:00.

 

Derfor vinder AGF kampen

Som skrevet er specielt AGF ekstrem godt kørende for tiden, hvor de har fået skrabet 15 point sammen ud af 15 mulige i de sidste fem kampe. Meget imponerende i sig selv, men endnu mere imponerende når vi ser på de modstander, som de har besejret. Tre af sejrene er kommet på hjemmebanen, over henholdsvis Horsens, Esbjerg og Aalborg. Imens de har slået Brøndby, og senest Odense på udebane. Det der gør AGF til så farlig en modstander er, at både deres defensiv og offensiv er begyndt at præstere på et uhørt højt niveau.

På mål er Aleksander Jovanovic vendt tilbage på et lejeophold, og det er tydeligt han har fortsat hvor han slap, sidst han var i AGF. Han er nærmeste sikkerheden selv, og foran ham har en meget solid række af forsvarere der altid giver sig 100 procent. Nielsen, Tingager, Backman og Munksgaard har fundet i et fantastisk samarbejde med Jovanovic, og i de sidste fem kampes sejre er hele fire vundet uden at lukke mål ind.

Offensiven er også begyndt, at hæve niveauet og især Mustapha Bundu lyner for tiden. I stimen af sejre har Bundu således lavet hele fem mål, og tre assists. Han har dermed været en af de største faktorer, i de mange sejre og der er intet som tyder på han stopper på søndag!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil søndag den 29. september klokken 11:45 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder enten AGF eller FCN kampen, modtager du din gevinst efter du har spillet for 300 kroner helt risikofrit. Vinder dit spil ikke, får du som skrevet din indsats tilbage. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Spil risikofrit på FCN eller AGF sejr lige her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,0 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant
 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Officielt logo for Mr Green