I den danske Superliga mødes Brøndby og AGF på søndag, hvor holdet fra vestegnen må påtage sig favoritrollen. Nu hvor Brøndby har afsluttet deres europæiske eventyr, som desværre sluttede inden det blev rigtig sjovt. Så er der igen fuldt fokus på den hjemlige liga, og Niels Frederiksens tropper kommer med en frisk hjemmesejr i bagagen. Sidst de mødte AGF på hjemmebane, blev det da også til en sejr på 2-0, og det kan nemt tænkes vi får endnu en sejr til BIF på søndag.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan spille helt risikofrit på en Brøndby sejr. Du skal i denne kampagne spille for præcis 200 kroner for, at kvalificere dig til tilbuddet. Opret dig som ny kunde og spil på, at Brøndby vinder kampen. Så får du nyde gevinsten når de har vundet over AGF. Du skal som skrevet spille for præcis 200 kroner, og dit bet er helt uden risiko. Du får nemlig som skrevet sin indsats tilbage, hvis bettet ikke går hjem. Dermed spiller man altså risikofrit og er sikker på enten, at vinde eller gå i nul.

Samtidig kan du derudover også få Mr Greens velkomsttilbud, som er et freebet på 100 % af din første indbetaling, gældende helt op til 500 kroner.

 

Mr Green Spil risikofrit 200 kroner på Brøndby sejr her

Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil præcis 200 kroner på at Brøndby vinder over AGF
  3. Få dine 200 kroner tilbage hvis Brøndby ikke vinder kampen
  4. Vind kølige kontanter når Brøndby har vundet kampen!
  5. Få din sports velkomstsbonus

 

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. I dette tilfælde skal du, som minimum indsætte 200 kroner for, at være kvalificeret til dette tilbud. Herefter spiller du 200 kroner på, at Brøndby IF slår AGF og afventer kampens resultat.

Kampen kan i øvrigt ses på den danske TV kanal TV3 + fra kl.18:00.

 

Derfor vinder Brøndby IF kampen

AGF er både ramt på skadefronten og har også en spiller i karantæne, til søndagens udebane opgør mod Brøndby IF. På midtbanen er Nicolai Poulsen ude med karantæne, imens Jesper Juelsgaard brækkede hånden i 2-0 sejren over Horsens. Det hjælper da heller ikke træner David Nielsen, at han stadig søger sin ideale startopstilling. Hvor AGF har haft en meget skiftende offensiv, hvilket blot fem ligamål da også vidner om, at de har søgt efter forbedringer. Defensiven er som altid, ret solid. Men det vil uden tvivl være et stort slag, at Juelsgaard ikke kan spille da han har været utrolig vigtig i midterforsvaret.

Hos Brøndby er det lidt den modsatte historie, idet de får Hjortur Hermannsson tilbage fra karantæne. Derudover forlyder det også, at Mikael Uhre, Lasse Vigen Christensen og Hany Mukhtar alle kan være kampklare efter længere tids skadeforløb. Det er dog ikke fordi Brøndby har virket særlig svækket, over de manglende spillere i de foregående kampe. Hvor BIF mandskabet har imponeret med sejre over Hobro på 2-0, og senest altså 2-1 sejren over Aalborg.

Offensive hos Brøndby er da også skræmmende, at se på hvor især polske Kamil Wilczek nærmest scorer efter behag. Syv mål er måltyven allerede oppe på i blot seks kampe i sæsonen, og mod AGF kan vi måske godt forvente at se flere mål fra Superliga topscoreren. Omkring sig har polakken det unge 19-årige talent Jesper Lindstrøm, som har bidt sig fast på det stærke mandskab. Han byder allerede ind med både mål og oplæg, og BIF har store forventninger til teenageren. På den centrale midtbane er tyske Dominik Kaiser i år endelig ved, at leve op til de tårnhøje forventninger der var da BIF hentede ham. Med tre mål viser han den målfarlighed der gør, at AGF defensiven ved at de farlige situationer kan komme fra hele BIF mandskabet.

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil søndag den 25. august klokken 18:00 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder Brøndby IF kampen, modtager du din gevinst efter du har spillet for 200 kroner helt risikofrit. Vinder Brøndby IF ikke kampen, får du som skrevet din indsats tilbage. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Spil risikofrit 200 kroner på Brøndby sejr her

Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Officielt logo for Mr Green