I den engelske Premier League, har vi på lørdag et vaskeægte topbrag i vente. Liverpool spiller nemlig på hjemmebanen Anfield imod udeholdet Arsenal. Det er samtidigt to mandskaber, som har vundet begge deres kampe hidtil i sæsonen. Fælles for begge hold er, at de hold de har besejret er, at der er tale om fire formodede bundhold i Premier League. Nu venter der så mandskaberne et opgør, hvor kvaliteten på modstanderen er betydeligt højere.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan få hele odds 15 på en Arsenal sejr. Opret dig som ny kunde og spil på, at The Gunners vinder kampen. Så får du dit risikofrie spil til odds 15 på Arsenal sejren. Du kan maksimalt spille for 50 kroner, som i så fald vil give dig 750 kroner igen. Det er i øvrigt værd, at bemærke at man her får sin indsats tilbage, hvis bettet ikke går hjem. Dermed spiller man altså risikofrit og er sikker på enten, at vinde eller gå i nul.

Samtidig kan du derudover også få Mr Greens velkomsttilbud, som er et freebet på 100 % af din første indbetaling, gældende helt op til 500 kroner.

 

Mr Green Spil risikofrit på Arsenal sejr til odds 15 her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil op til 50 kroner på Arsenal sejr til odds 15
  3. Vind op til 750 kroner når Arsenal har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

 

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. Herefter spiller du 50 kroner på, at Arsenal slår Liverpool FC til det forhøjede odds 15.

Kampen kan i øvrigt ses på den danske TV kanal TV3 + fra kl.18:30.

 

Derfor vinder Arsenal kampen

Hos Liverpool og Arsenal er den store forskel på holdene i år, at kun det ene mandskab styrkede sig henover sommeren. Liverpool har valgt, at satse på stammen samtidigt med, at Klopp har givet et par unge spillere chancen. Der er dog specielt en ting der gør, at Liverpool kommer betydelig svækket ind til denne kamp. Målmand Alisson blev skadet allerede i sæsonens første kamp mod Norwich. Og erstatningen Adrian er trods alt ikke af samme klasse som Alisson. I Adrians første kamp fra start så man da også, hvordan han blev udstillet med Southamptons reduceringsmål til 1-2. Imod Arsenal kommer han op mod en verdensklasse offensiv. Det kan nemt tænkes, at Arsenal kan udnytte Adrians mangler på målmandsposten.

Som skrevet har Arsenal en virkelig god offensiv, og de har endda endnu ikke haft stjernen Mesut Özil på banen i de første to kampe. Nyindkøbte Nicolas Pepe må efterhånden nærme sig storformen og presse på til startopstillingen, er han blev hentet i sommers fra franske Lille. Derudover er også Daniel Ceballos hentet på en låneaftale i Real Madrid, og i 2-1 sejren over Burnley brillerede han, blandt andet med to oplæg. Derudover er Arsenals akademi begyndt, at præstere hvor både Reiss Nelson og Joseph Willock har fået bidt sig fast på Arsenal mandskabet.

Som om disse spillere ikke er nok til, at imponere så har Arsenal derudover også de to målslugere Lacazette og Aubameyang. De to særdeles målfarlige angribere, står da også for Arsenals hidtidige tre mål i sæsonen. Pierre-Emerick Aubameyang er dermed fortsat i den målform han havde i sidste sæson, hvor det blev til imponerende 22 ligamål. En af de ting der kendetegner Arsenals offensiv, er deres hurtighed. Det kan komme til, at blive udslagsgivende netop at The Gunners har denne superoffensiv. Samtidigt med at Liverpool trods de to sejre, ikke har set helt sikre ud i defensiven. Klopp har i denne sæson valgt, at skubbe sine forsvarer en anelse længere frem på banen. Især Axelander-Arnold er blevet overrumplet et par gange på grund af dette. Og sammen med svækkelsen på målmandsposten, har Arsenal en glimrende chance for, at udnytte den skrøbelige defensiv og sikre sig sejren!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil lørdag den 24. august klokken 18:30 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder Arsenal kampen, modtager du 750 kroner, hvis du har spillet for 50 kroner til det forhøjede odds 15. Vinder The Gunners ikke kampen, får du som skrevet din indsats tilbage. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Spil risikofrit på Arsenal sejr til odds 15 her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Officielt logo for Mr Green