Få odds 10 på SønderjyskE imod Brøndby som ny spiller hos Mr Green

I den danske Superliga skal SønderjyskE på søndag møde Brøndby If. Holdet fra hovedstaden må påtage sig en lille favoritrolle, men SønderjyskE er bestemt ikke uden muligheder for at sejre. For et år siden slog SønderjyskE således Brøndby med hele 4-2, og det endda på Brøndbys hjemmebane. Brøndby er for tiden ret skidt kørende, og har tabt tre ud af de sidste fire kampe i Superligaen. Det kan derfor nemt tænkes, at vi får endnu en sejr til SønderjyskE på søndag.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan spille på en SønderjyskE sejr til odds 10. Du får i denne kampagne boostet 50 kroner af dit spil, hvor det resterende er til det normale odds. Opret dig som ny kunde og spil på, at SønderjyskE vinder kampen, så får du gevinsten når de har vundet over Brøndby IF. Du skal som skrevet spille for hvad du ønsker, og derefter vil 50 kroner af disse blive boostet. Du vælger derfor selv hvor meget du vil vinde. Det forhøjede odds 10, er sat op fra deres originale odds på 3,00, og det er et fantastisk tilbud du ikke kan se bort fra!

 

Få odds 10 på SønderjyskE sejr her

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Få boostet 50 kroner af dit væddemål ved en SønderjyskE sejr over Brøndby IF til odds 10
  3. Vind kølige kontanter når SønderjyskE har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. I dette tilfælde skal du, blot indbetale 150 kroner for, at være kvalificeret til dette tilbud. Herefter spiller du minimum 50 kroner på, at SønderjyskE slår Brøndby IF og afventer kampens resultat.

Kampen kan i øvrigt ses på den danske TV kanal TV3 + fra kl.18:00.

 

Derfor vinder SønderjyskE kampen

Brøndby IF spiller som skrevet skidt for tiden, og de har da også tabt deres seneste to udekampe. Her blev det først til et forventet nederlag til FC Midtjylland, hvor Brøndby måtte rejse hjem med et 0-1 nederlag fra den jyske hede. Det seneste nederlag på udebanen kom til Esbjerg fB, i en kamp hvor Brøndby aldrig var i nærheden af sejren. De tabte hele 3-1, og kunne slet ikke finde det gode spil frem. Topscorer Kamil Wilczek synes at være gået lidt i stå, og Brøndby er afhængige af den målfarlige polaks mange kasser. Når han kun har formået at lave et mål i de sidste fire kampe, er det da også en stor del af forklaringen på at de har tabt tre af de sidste fire kampe. Mod FC Nordsjælland formåede han at få netmaskerne til at blafre, og den kamp vandt klubben da også 4-2.

Kan SønderjyskE stække Wilczek, kan de muligvis være godt på vej mod sejren. SønderjyskE har i Glen Riddersholm en fantastisk træner, der ved hvordan man skaber en solid defensiv. Det er da også lige præcis hvad han har formået, at gøre i sin tid hos SønderjyskE , som blot har lukket 10 mål ind i 10 spillede kampe. Udover en solid defensiv har Riddersholm også fået samlet en farlig offensiv trio, hvor især tre springer i øjnene. På kanterne løber den tidligere FC Midtjylland spiller Rilwan Hassan rundt, og har allerede fået assisteret tre mål. På den anden kant har de den tidligere Brøndby spiller, Christian “Greko” Jakobsen som har nettet to gange. Og altid er farlig med sine kvikke fødder, og farlige finter. Imens de oppe på toppen har Mart Lieder, som allerede har nettet fire gange. SønderjyskE har værktøjerne, og kan ende som vinder af dagens kamp mod det formsvage Brøndby mandskab!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil søndag den 29. september klokken 18:00 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder SønderjyskE kampen, modtager du din gevinst efter du har spillet og fået boostet for op til 50 kroner. Vinder SønderjyskE kampen, får du som skrevet odds 10 fremfor det originale odds 3,00. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Få odds 10 på SønderjyskE sejr her

 

Officielt logo for Mr Green