I Champions League søger spanske Real Madrid revanche mod franske Paris SG, som i første runde slog dem med hele 3-0. Nu er Real Madrid dog på hjemmebane, og der venter PSG et helt andet opgør. Især på baggrund af, at Real Madrid er kommet godt i gang på det seneste med fem sejre i de sidste seks kampe. Paris kan også gå ind til kampen uden den store motivation, da klubben allerede er kvalificeret. Med de mange sejre ligner Real et glimrende bud, på det hold der følger PSG videre i Gruppe A. Dette sker ved en sejr over de franske mestre.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan spille på en Real Madrid sejr til odds 10. Du skal i denne kampagne spille for minimum 10 kroner og op til maksimum 50 kroner for, at kvalificere dig til tilbuddet. Opret dig som ny kunde og spil på, at Real Madrid vinder kampen, så får du gevinsten når de har vundet over Paris SG. Du skal som skrevet spille for mellem 10 og 50 kroner, og vælger derfor selv hvor meget du vil vinde. Det forhøjede odds 10, er sat op fra deres originale odds på 2,30, og det er et fantastisk tilbud du ikke kan se bort fra!

 

Mr Green Få odds 10 på Real Madrid sejren lige her

Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil maksimum 50 kroner på at Real Madrid vinder over Paris SG til odds 10
  3. Vind kølige kontanter når Real Madrid har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. I dette tilfælde skal du, blot indbetale 150 kroner for, at være kvalificeret til dette tilbud. Herefter spiller du maksimum 50 kroner på, at Real Madrid slår Paris SG og afventer kampens resultat.

 

Derfor vinder Real Madrid kampen

Motivationsfaktoren er som skrevet i indledningen klart størst hos Real Madrid. En sejr sender dem videre i turneringen, imens Paris allerede har sikret sig videre deltagelse. For Zidane startede dette års Champions League skidt, med et nederlag og derefter et uafgjort resultat. Siden har dog fulgt to sejre over Galatasaray, og nu ligger Real lunt i svinget til at gå med videre. Det kræver selvfølgelig, at kongeklubben får hul på det så stærke PSG forsvar, der ikke har lukket mål ind i turneringen.

En målscore på 10-0 er de imponerende cifre, som PSG har efter fire kampe og fire sejre. Men offensiven hos Real er for alvor i fuld gear, hvor de igennem de seneste tre kampe har scoret hele 13 mål. Og i en kamp, hvor PSG muligvis ikke stiller op i stærkeste startopstilling, burde Madrid have en glimrende chance for at vinde. For Real vil stille stærkt op, og deres offensive kort har været rigtigt giftige i de seneste kampe. Oppe foran har de rutinerede Karim Benzema, der spiller sammen med Eden Hazard og unge Rodrygo. Imens Luka Modric leverer klasse afleveringer nede fra midtbanen.

Med blot 18 år på bagen, er det imponerende med det niveau Rodrygo ligger for dagen. I seneste Champions League opgør vandt Real hele 6-0, og Rodrygo lavede et hattrick. Hvis han får chancen i front, har han vist han kan levere varen. Angrebskollegaen Benzema gør som han altid har gjort i Real, han scorer mål på mål. Man kan godt forvente, at han leverer endnu en god præstation mod PSG og der kan være mål i vente for franskmanden. Hazards niveau kender alle, og sammen med Modric er det dem, som både kan lave målene men også assistere. Offensiven kører på skinner, og det er nok ikke helt dumt at spille på Real tirsdag aften!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil tirsdag den 26. november klokken 21:00 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder Real Madrid kampen, modtager du din gevinst efter du har spillet for op til 50 kroner. Vinder Real Madrid kampen, får du som skrevet odds 10 fremfor det originale odds 2,30. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Få odds 10 på Real Madrid sejren lige her

Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund