I den danske Superliga mødes FC København og FC Midtjylland på søndag, hvor holdet fra hovedstaden må påtage sig en lille favoritrolle. Nu hvor FC København har påbegyndt deres europæiske eventyr, er det meget at kræve fra en skadesramt trup og yde 100% i Superligaen også. For FC Midtjylland er der derimod fuldt fokus på den hjemlige liga, og Brian Priskes tropper kommer med tre friske sejre i bagagen. Sidst de mødte FC København vandt midtjyderne med hele 4-0 på hjemmebane, og det kan nemt tænkes vi får endnu en sejr til FCM på søndag.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan spille på en FC Midtjylland sejr til odds 15. Du skal i denne kampagne spille for minimum 10 kroner og op til maksimum 50 kroner for, at kvalificere dig til tilbuddet. Opret dig som ny kunde og spil på, at FC Midtjylland vinder kampen, så får du gevinsten når de har vundet over FC København. Du skal som skrevet spille for mellem 10 og 50 kroner, og vælger derfor selv hvor meget du vil vinde. Det forhøjede odds 15, er sat op fra deres originale odds på 3,10, og det er et fantastisk tilbud du ikke kan se bort fra!

 

Mr Green Få odds 15 på FC Midtjylland sejr her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,0 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant
 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil maksimum 50 kroner på at FC Midtjylland vinder over FC København til odds 15
  3. Vind kølige kontanter når FC Midtjylland har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. I dette tilfælde skal du, blot indbetale 150 kroner for, at være kvalificeret til dette tilbud. Herefter spiller du maksimum 50 kroner på, at FC Midtjylland slår FC København og afventer kampens resultat.

Kampen kan i øvrigt ses på den danske TV kanal TV3 + fra kl.18:00.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

FC København fik endelig en sejr, da de torsdag slog Lugano med 1-0 på hjemmebane i Europa League gruppespillet. I kampene forinden havde FCK kæmpet med dårligt spil, og hele tre nederlag i træk. Selv i sejren over Lugano, var FCK ikke synderligt imponerende og kampen kunne nemt have endt uafgjort. Det store problem for FCK er, at de både kæmper med skader samt spillere der ikke har ramt topformen endnu. Niklas Bendtner, Viktor Fischer og Rasmus Falk er spillerne, som stadig ikke har ramt topformen. Især Fischer og Falk er et problem for FCK, da de spiller fast imens Bendtner har tid endnu. Savnet af Jonas Wind og Dame N´Doye har vist sig for stort for FCK. Og derfor har FCM en glimrende chance for at sikre sig sejren.

FC Midtjylland er ikke bare godt kørende, de er fantastisk kørende i Superligaen hvor de er suveræne og fører klart. Efter ni spillede kampe har de endnu ikke tabt en kamp, og har præsteret at vinde hele otte og kun spille en uafgjort. De møder nu den anden store favorit i mesterskabskampen i FCK. Men modsat dem selv er FCK i lidt af en spillemæssig krise. Det burde FCM kunne udnytte, og øge forspringet til hele syv point med en sejr.

Efter salget af Gustav Wikheim reagerede ledelsen hurtigt i FCM, og sikrede sig Emiliano Marcondes i Brentford. Han har allerede vist farlighed i sin første kamp, og han bliver kun bedre kamp for kamp. FCK skal holde et godt øje med ham. Anderson og Mabil har ligeledes taget ansvar efter salget, og scorede begge i 3-0 sejren over Lyngby. Sammen med Kaba og Evander har FCM en frygtindgydende offensiv. FCK kan meget vel opleve den på søndag, hvor nederlaget kan blive en realitet.

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil søndag den 22. september klokken 18:00 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder FC Midtjylland kampen, modtager du din gevinst efter du har spillet for op til 50 kroner. Vinder FC Midtjylland kampen, får du som skrevet odds 15 fremfor det originale odds 3,10. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Få odds 15 på FC Midtjylland sejr her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,0 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant
 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Officielt logo for Mr Green