I Champions League søger tyske Dortmund revanche mod italienske Inter Milan, som i forrige runde slog dem med 2-0. Nu er Dortmund dog på hjemmebane, og der venter Inter et helt andet opgør. Især på baggrund af, at Dortmund efter nederlaget endelig er kommet i gang. De har da også to sejre i deres seneste to kampe, og de virker mere end klar til at gå efter alle tre point. Inden de to sejre, havde Dortmund kun formået at vinde to ud af deres foregående otte kampe. Men med sejrene ligner de et glimrende bud, på det hold der følger Barcelona videre i Gruppe F, hvis de slår Inter.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan spille på en Dortmund sejr til odds 10. Du skal i denne kampagne spille for minimum 10 kroner og op til maksimum 50 kroner for, at kvalificere dig til tilbuddet. Opret dig som ny kunde og spil på, at Dortmund vinder kampen, så får du gevinsten når de har vundet over Inter Milan. Du skal som skrevet spille for mellem 10 og 50 kroner, og vælger derfor selv hvor meget du vil vinde. Det forhøjede odds 10, er sat op fra deres originale odds på 2,00, og det er et fantastisk tilbud du ikke kan se bort fra!

 

Mr Green Få odds 10 på Dortmund sejren lige her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil maksimum 50 kroner på at Dortmund vinder over Inter Milan til odds 10
  3. Vind kølige kontanter når Dortmund har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

 

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. I dette tilfælde skal du, blot indbetale 150 kroner for, at være kvalificeret til dette tilbud. Herefter spiller du maksimum 50 kroner på, at Dortmund slår Inter og afventer kampens resultat.

 

Derfor vinder Dortmund kampen

Med en 2-1 sejr og senest en sejr på 3-0, ligner Dortmund sit gamle selv igen. I 3-0 sejren var det rent faktisk første gang siden 14. september, at tyskerne fik scoret mere end to mål. Og det kan meget vel vise sig, at de får brug for de mange mål mod Inter. Hvis det hele skal afgøres på de indbyrdes kampe, så står Inter lige nu bedst efter 2-0 sejren i Italien. Men det kan Dortmund lave om på, enten med en sejr på 2-0 eller endnu bedre en tremålssejr. Sejre giver som bekendt selvtillid, og det har været en mangelvare hos Dortmunds offensive folk på det sidste.

Men med mål til Mario Götze, Thorgan Hazard og Julian Brandt. Har Dortmund pludselig fået yderligere tre folk Inter skal holde øje med. Tilbagevendte Paco Alcacer er også tæt på 100%, og kan være i spil til en startplads. Endelig er der det engelske talent Jadon Sancho, som ikke har fået netmaskerne til at blafre siden 22. september. Det må klø gevaldigt i Sancho for, at finde den målfarlighed frem igen. Som han fremviste sidste år med masser af mål. Marco Reus forventes ude af kampen, efter han i weekenden fik en skade. Men som det er lige nu, har de andre grebet chancen og burde kunne score de mål der kan sikre en sejr.

Hos Dortmund er der selvfølgelig også et par danskere i truppen, hvor det er mest sandsynligt at Thomas Delaney starter inde. Midtbanemotoren har ikke været helt så fast mand i opstilling, som det ar tilfældet sidste år. Men hvis han er med, kan Inter regne med at han giver sig fuldt ud. Han er en af de spillere der kan en masse både defensivt og offensivt, og han kan altså gøre ondt på et hold med sin evige energi og vildskab. Jacob Bruun Larsen vil være en joker, hvis han starter inde. Han viste dog i sidste sæson, at han kan lave både mål og assists i den hjemlige liga, såvel som i Champions League.

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil tirsdag den 5. november klokken 21:00 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder Dortmund kampen, modtager du din gevinst efter du har spillet for op til 50 kroner. Vinder Dortmund kampen, får du som skrevet odds 10 fremfor det originale odds 2,00. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

Mr Green Få odds 10 på Dortmund sejren lige her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund