180_dart

Det er sjovt at se Dart på TV, og det er endnu sjovere, hvis man har spillet en skilling på Dart-mesterskaberne. Alene i de næste to måneder er der flere end 10 store internationale Dart-stævner, og du kan selvfølgelig spille odds på Dart hos de fleste bookmakere.

Danske Spils Oddset er én af de bookmakere som tilbyder odds på Dart, og her kan du i øjeblikket spille med i en konkurrence, hvor dig og tre venner ultimativt kan blive sendt til VM i Dart. Foruden rejsen til VM i Dart 2016, er der også en række lækre Oddset-freebets på spil til vinderne i Top 10 på ranglisten.

Den store finale løber i år af stablen i London fra d. 16. – 18. december, hvor du kan kombinere juleshopping og sightseeing i en af verdens mest hyggelige byer i juletiden, samtidigt med en Dart-oplevelse af en anden verden.

Vind rejse til VM i Dart hos Oddset >>

 

Sådan vinder du en rejse til VM i Dart 2016

Dart-konkurrencen hos Danske Spil løber fra d. 30/9 – 20/11-2016, og alt du skal gøre her er, at spille Oddset-kuponer med Dart-væddemål. Som nævnt er der masser af store stævner i kalenderen i disse tider, hvilket du kan læse mere om forneden.

Du kan spille mellem 10 kr. og 100 kr. hver dag på Dart, og indsende kuponerne til konkurrencen ved at vælge dette efter de er spillet. Her har du 10 sekunder til at klikke på knappen, som gør at kuponen tæller med i konkurrencen.

Du kan nemlig kun deltage for op til 100 kr. om dagen, og om du vil smække alle pengene på én kupon eller dele 100 kr. op i flere kuponer er op til dig.

 

Præmier, rangliste og pointsystem

Jo flere point du får, desto højere lander du på ranglisten med alle deltagende spillere, og her er der præmier til de i alt 10 bedste Dart-oddsere.

Point udregnes efter denne formel: odds x indsats per væddemål = dagens point (kun gevinstgivende kuponer tæller med).

Som nævnt er der præmier til de 10 bedste spillere, og de kan ses her:

1. Præmie: Én Dart-tur for 4 personer 16.-18. december 2016 (værdi 20.000 kr.)

2. Præmie: Oddset-freebet 500 kr.

3. Præmie: Oddset-freebet 300 kr.

4. – 10. Præmie: Oddset-freebet 200 kr.

 

Du har måske allerede set et internationalt Dart-stævne på TV, men hvis du ikke har, kan vi afsløre at det er noget af det mest intense, stemningsfyldte sport du kan finde i TV-guiden i dag.

Tætpakkede sale med øldrikkende, storsyngende og festglade mennesker sætter rammen, hvori verdens bedste Dart-spillere skal konkurrere under et abnormt pres. Nu får du altså alletiders chance for at deltage i herlighederne sammen med tre af dine bedste venner, men det kræver, at du kan ramme bullseye med dine egne Oddset-kuponer.

Herunder kan du se hvilke store Dart-stævner som ligger forude i kalenderen, og som du kan bruge til at skrabe point sammen til ranglisten og kampen om rejsen til VM i Dart.

 

Hold øje med disse Dart-turneringer i kalenderen

Vil du spille på Dart hos Oddset, og dermed være med i konkurrencen om rejsen til VM i Dart 2016, kan du holde øje med nedenstående Dart-turneringer, som løber af stablen i den kommende måned og frem til konkurrencens slutning.

Dato Turnering By/Land
13. Okt ET10 HNQ & EZ Hildesheim, Tyskland
14.-15. Okt European Tour Event 10 Hildesheim, Tyskland
15. Okt Unicorn Development Tour 17-18 Wigan, England
16. Okt Dev Tour 19 + World Youth Championship Wigan, England
 21. Okt Players Championship 19 Barnsley, England
22. Okt Players Championship 20 Barnsley, England
23. Okt Grand Slam & World Series Finals Q Barnsley, England
28. – 30 Okt European Championship Hasselt, Belgien
5.- 6. Nov World Series Finals Glasgow, Skotland
12. – 20. Nov Singha Beer Grand Slam Wolverhampton, England

danske-spil-oddset-580x330