Spil 550 kroner helt risikofrit på Manchester United vs Liverpool hos Betfair!

På søndag er der endnu et brag af en kamp i vente, når Manchester United og Liverpool igen tørner sammen. De to mastodonter indenfor fodboldverdenen går dog ind til kampen, med helt forskellige præmisser. Normalt ville United være favorit på hjemmebane, men skader og skidt spil gør at Liverpool er ret store favoritter. Liverpool har da også vundet rub og stub i Premier League i år, og mod et formsvagt og skadesramt United kan de nemt få tre point med hjem.

I kampens anledning har Betfair et fantastisk tilbud til nye kunder, hvor du kan spille helt risikofrit på kampen. Du skal blot indbetale minimum 550 kroner, og placere et spil på kampen via Betfair Spillebørsen. Spil fra Betfair Sportsbooken tæller ikke med i denne kampagne. Vi har set på hvor du kan placere dit spil, samt om opgøret måske endda ender med en storsejr til Liverpool. Du kan også læse alt om regler og vilkår hos Betfair, samt hvad du som ny kunde skal gøre for, at blive kunde hos Betfair.

 

Få dit risikofrie spil lige her

 

Sådan får du dit risikofrie spil på Man Utd vs Liverpool kampen

  1. Gå til kampagnesiden hos Betfair
  2. Tryk på “Tilmeld dig nu”
  3. Opret en konto og indbetal minimum 550 kroner med koden FEODK5
  4. Husk at placere dit spil på spillebørsen og ikke på sportsbook

 

Klik på et af de mange links, du finder her på siden, og du vil blive ført til Betfairs kampagneside. Hvor du kan oprette din nye konto ved at klikke på “Tilmeld dig nu” og indtaste dine personlige oplysninger. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger og indbetaler mindst 550 kroner med bonuskoden FEODK5. Har du fulgt disse anvisninger korrekt, vil bonuskoden automatisk være udfyldt i feltet på siden. Til allersidst skal du bare spille minimum 550 kroner på kampen mellem Manchester United og Liverpool, helt risikofrit. Dit spil på 550 kroner bliver refunderet, hvis dit spil er tabende. Alle beløb over 550 kroner tæller ikke med i kampagnen, hvor det kun er de første 550 kroner som bliver refunderet ved et tabende bet.

 

Derfor skal du spille på Liverpool

Skader og skuffende resultater, samt generelt fantasiløst angrebsspil. Så er Manchester Uniteds hidtidige sæson vist opridset, og det er ikke noget som de er glade for i United lejren. Men faktum er bare, at de inden kampen søndag kan være uden en hel del profiler. David De Gea, Paul Pogba, Jesse Lingard, Anthony Martial, Luke Shaw samt talentet Mason Greenwood. Måske med undtagelse af Greenwood, er det alle spillere som normalt er startere på Manchester holdet. Over de sidste 10 kampe, har United blot scoret otte sølle mål. Søndag møder de en af verdens bedste defensiver, og med Liverpools supertrio i front vil United få det meget svært.

For ikke nok med, at Liverpool som skrevet har en fantastisk defensiv. Så løber der tre spillere rundt i offensiven, som de fleste hold misunder. Roberto Firmino, Sadio Mane og Mohamed Salah, har nærmest scoret efter behag i ligaen i år. Med de store scoringsproblemer United oplever, kan et enkelt mål meget vel være nok til at sejre. Spiller man ikke på en sejr til Liverpool, kan et andet godt væddemål være at spille på få mål. Men for alt i verden ligner det, at man skal holde sig langt væk fra at satse på United!

 

Regler og vilkår hos Betfair

Dette tilbud er kun for nye kunder, så du kan ikke få glæde af det, hvis du i forvejen har en konto hos Betfair Spillebørs. Placér et singlespil på Spillebørsen inden for 7 dage efter oprettelsen af din nye Betfair-konto. Dit spil skal være på min. 550 kroner og være afgjort inden for 7 dage efter oprettelse. Hvis dit første spil i denne periode er på mindre end 550 kroner, vil du ikke kunne deltage i denne kampagne. Du kan godt spille for mere end 550 kroner, men kun 550 kroner vil tælle imod kampagnen.

  • Spil på Sportsbook og multispil på Spillebørsen er ekskluderede fra denne kampagne.
  • Ikke-accepterede eller annullerede spil tæller ikke med i denne kampagne.

Hvis du placerer et kvalificerende spil som angivet ovenfor, og du ikke vinder på dette spil, refunderer vi din indsats op til 550 kroner kontant til din Betfair-konto. Du vil kun få refunderet din indsats, hvis du taber dit første væddemål på Spillebørsen. Vi vil gøre vores bedste for at kreditere din konto inden for 48 timer efter, at dine kvalificerende spil er blevet afgjort.

 

Få dit risikofrie spil lige her

 

Bookmakeren betfairs officielle logo