Spil 550 kroner helt risikofrit på Manchester City vs Southampton hos Betfair!

Lørdag mødes de regerende mestre Manchester City og Southampton, på Man Citys hjemmebane. Det lugter lidt af endnu en storsejr til City, som så ofte før når modstanderen har heddet Southampton. Deres seneste tre indbyrdes kampen er da også vundet komfortabelt, med to gange 3-1, samt en storsejr på 6-1. Med begge holds nuværende form, kræver det stor fantasi, at forestille andre resultater end en Manchester City sejr. Så sent som i tirsdag slog City Southampton i EFL Cuppen med 3-1, og der kunne godt komme en gentagelse lørdag.

I kampens anledning har Betfair et fantastisk tilbud til nye kunder, hvor du kan spille helt risikofrit på kampen. Du skal blot indbetale minimum 550 kroner, og placere et spil på kampen via Betfair Spillebørsen. Spil fra Betfair Sportsbooken tæller ikke med i denne kampagne. Vi har set på hvor stort Manchester klubben kan vinde kampen. Samt om opgøret måske endda ender med, at indeholde en hel del mål. Du kan også læse alt om regler og vilkår hos Betfair, samt hvad du som ny kunde skal gøre for, at blive kunde hos Betfair.

 

Få dit risikofrie spil lige her

 

Sådan får du dit risikofrie spil på Manchester City vs Southampton FC kampen

  1. Gå til kampagnesiden hos Betfair
  2. Tryk på “Tilmeld dig nu”
  3. Opret en konto og indbetal minimum 550 kroner med koden FEODK5
  4. Husk at placere dit spil på spillebørsen og ikke på sportsbook

Klik på et af de mange links, du finder her på siden, og du vil blive ført til Betfairs kampagneside. Hvor du kan oprette din nye konto ved at klikke på “Tilmeld dig nu” og indtaste dine personlige oplysninger. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger og indbetaler mindst 550 kroner med bonuskoden FEODK5. Har du fulgt disse anvisninger korrekt, vil bonuskoden automatisk være udfyldt i feltet på siden. Til allersidst skal du bare spille minimum 550 kroner på kampen mellem Manchester City og Southampton, helt risikofrit. Dit spil på 550 kroner bliver refunderet, hvis dit spil er tabende. Alle beløb over 550 kroner tæller ikke med i kampagnen, hvor det kun er de første 550 kroner som bliver refunderet ved et tabende bet.

 

Hvor stor bliver Manchester City sejren?

Manchester City er et af de hold i Premier League, der ikke slipper foden fra pedalen. Hvis de lugter flere mål, går de efter dem. Og Southampton er hold i både resultat og spillemæssig krise. Fire nederlag og et enkelt uafgjort resultat, er hvad de sidste fem Premier League kampe har budt på. Derimellem ligger det historiske store nederlag til Leicester, der udraderede dem og vandt hele 9-0. Samt det nylige nederlag til Man City, og modsat den kamp kommer City med stor sandsynlighed med stærkeste hold lørdag. Aguero, Sterling, B. Silva, D. Silva, Jesus, De Bruyne og Mahrez bliver for meget, for de defensivt svage Southampton. Vi tror på at City vinder en storsejr, og det kan meget vel blive en sejr på to eller måske hele tre overskydende mål.

 

Derfor kommer der mange mål

Den sidste ting vi har set på, er om kampen vil indeholde mål, og det er der virkelig noget der tyder på. I begge holds seneste kampe, er der således blevet rigtig mange mål. Især i fadæsen mod Leicester, gik Southampton helt i sort og tabte med rekordcifrene 0-9. City er også som altid et højt scorende mandskab, og i midtugen gik endda ud over lørdagens modstander. Her vandt City hjemme med 3-1, endda uden at stille i stærkeste opstilling. I de indbyrdes opgør har de seneste tre opgør, budt på hele 15 mål. Så hvis du ikke spiller på storsejren til Manchester City, kan du roligt spille på at den bliver utrolig målrig!

 

Regler og vilkår hos Betfair

Dette tilbud er kun for nye kunder, så du kan ikke få glæde af det, hvis du i forvejen har en konto hos Betfair Spillebørs. Placér et singlespil på Spillebørsen inden for 7 dage efter oprettelsen af din nye Betfair-konto. Dit spil skal være på min. 550 kroner og være afgjort inden for 7 dage efter oprettelse. Hvis dit første spil i denne periode er på mindre end 550 kroner, vil du ikke kunne deltage i denne kampagne. Du kan godt spille for mere end 550 kroner, men kun 550 kroner vil tælle imod kampagnen.

  • Spil på Sportsbook og multispil på Spillebørsen er ekskluderede fra denne kampagne.
  • Ikke-accepterede eller annullerede spil tæller ikke med i denne kampagne.

Hvis du placerer et kvalificerende spil som angivet ovenfor, og du ikke vinder på dette spil, refunderer Betfair din indsats op til 550 kroner kontant til din Betfair-konto. Du vil kun få refunderet din indsats, hvis du taber dit første væddemål på Spillebørsen. Betfair vil gøre deres bedste for at kreditere din konto inden for 48 timer efter, at dine kvalificerende spil er blevet afgjort.

 

Få dit risikofrie spil lige her

 

Bookmakeren betfairs officielle logo