Spil 550 kroner helt risikofrit på Irland vs Danmark hos Betfair!

Mandag mødes Irland og Danmark, i kampen der gerne skulle sende Danmark til EM i 2020. Det forventes, at Danmark tager sig kærligt af Gibraltar fredag og sikrer sig et forspring på tre point ned til Irland. I så fald vil sagen være helt klar, og minimum et uafgjort resultat vil sende Danmark til EM i 2020. Det er ikke bare ønsketænkning, at Danmark kan sikre sig det ene point de skal bruge. Hele fire af de sidste fem opgør mellem disse to hold, er nemlig endt uafgjort.

I kampens anledning har Betfair et fantastisk tilbud til nye kunder, hvor du kan spille helt risikofrit på kampen. Du skal blot indbetale minimum 550 kroner, og placere et spil på kampen via Betfair Spillebørsen. Spil fra Betfair Sportsbooken tæller ikke med i denne kampagne. Vi har set på, hvad der kan ske i kampen og om Danmark i virkeligheden går efter uafgjort. Samt om opgøret måske endda ender med, at indeholde få mål. Du kan også læse alt om regler og vilkår hos Betfair, samt hvad du som ny kunde skal gøre for, at blive kunde hos Betfair.

 

Få dit risikofrie spil lige her

 

Sådan får du dit risikofrie spil på Irland vs Danmark kampen

  1. Gå til kampagnesiden hos Betfair
  2. Tryk på “Tilmeld dig nu”
  3. Opret en konto og indbetal minimum 550 kroner med koden FEODK5
  4. Husk at placere dit spil på spillebørsen og ikke på sportsbook

Klik på et af de mange links, du finder her på siden, og du vil blive ført til Betfairs kampagneside. Hvor du kan oprette din nye konto ved at klikke på “Tilmeld dig nu” og indtaste dine personlige oplysninger. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger og indbetaler mindst 550 kroner med bonuskoden FEODK5. Har du fulgt disse anvisninger korrekt, vil bonuskoden automatisk være udfyldt i feltet på siden. Til allersidst skal du bare spille minimum 550 kroner på kampen mellem Irland og Danmark, helt risikofrit. Dit spil på 550 kroner bliver refunderet, hvis dit spil er tabende. Alle beløb over 550 kroner tæller ikke med i kampagnen, hvor det kun er de første 550 kroner som bliver refunderet ved et tabende bet.

 

Derfor ender kampen uafgjort

Som skrevet har disse to nationer, spillet rigtig mange kampe uafgjort de seneste to år. Hvor hele fire er endt uafgjort, efter 1-1, og tre gange 0-0. Modsat Irland, kan Danmark nemlig stille op med vished om, at uafgjort sender dem til EM slutrunden. Vi kommer heller ikke udenom, at det danske hold er en anelse bedre end Irland. De danske spillere, løber dagligt rundt i nogle af de største ligaer, imens de irske spillere mest kommer fra The Championship. Kvaliteten vil skinne igennem, og Danmark vil fortsætte deres imponerende ubesejrede stime med et flot resultat mod Irland!

 

Derfor kommer der få mål

Den sidste ting vi har set på, er om kampen vil indeholde mål, og det er der virkelig noget der tyder på at den ikke gør. I begge holds seneste kampe mod modstandere af samme kvalitet, er der således blevet scoret rigtig få mål. Det er faktisk kun i den vanvittige 3-3 kamp mod Schweiz, at enten Danmark eller Irland har scoret mere end to mål. Ellers er de resterende fire kampe endte med blot et eller to mål. Så hvis du ikke spiller på det uafgjorte resultat, kan du roligt spille på at den bliver utrolig målfattig!

 

Regler og vilkår hos Betfair

Dette tilbud er kun for nye kunder, så du kan ikke få glæde af det, hvis du i forvejen har en konto hos Betfair Spillebørs. Placér et singlespil på Spillebørsen inden for 7 dage efter oprettelsen af din nye Betfair-konto. Dit spil skal være på min. 550 kroner og være afgjort inden for 7 dage efter oprettelse. Hvis dit første spil i denne periode er på mindre end 550 kroner, vil du ikke kunne deltage i denne kampagne. Du kan godt spille for mere end 550 kroner, men kun 550 kroner vil tælle imod kampagnen.

  • Spil på Sportsbook og multispil på Spillebørsen er ekskluderede fra denne kampagne.
  • Ikke-accepterede eller annullerede spil tæller ikke med i denne kampagne.

Hvis du placerer et kvalificerende spil som angivet ovenfor, og du ikke vinder på dette spil, refunderer Betfair din indsats op til 550 kroner kontant til din Betfair-konto. Du vil kun få refunderet din indsats, hvis du taber dit første væddemål på Spillebørsen. Betfair vil gøre deres bedste for at kreditere din konto inden for 48 timer efter, at dine kvalificerende spil er blevet afgjort.

 

Få dit risikofrie spil lige her

 

Bookmakeren betfairs officielle logo