Spil 550 kroner helt risikofrit på FC København vs Sønderjyske hos Betfair!

På søndag mødes FC København og Sønderjyske, og der er ingen tvivl om favoritværdigheden hos værterne. Især efter den målfarlige angriber Dame N´Doye i sidste uge vendte tilbage i startopstillingen, og det med et brag. Senegaleseren lavede begge mål, som sørgede for en sejr på 2-1 ude mod AGF. Foruden N´Doye har FCK allerede adskillige målfarlige folk oppe foran, hvor især Michael Santos og Pieros Sotiriou har fundet målnæsen frem. I midtugen kom også Mohammed Daramy og Nicklas Bendtner på måltavlen, og det ligner at FCK har en hel skare af angribere der kan banke bolden i kassen.

I kampens anledning har Betfair et fantastisk tilbud til nye kunder, hvor du kan spille helt risikofrit på kampen. Du skal blot indbetale minimum 550 kroner, og placere et spil på kampen via Betfair Spillebørsen. Spil fra Betfair Sportsbooken tæller ikke med i denne kampagne. Vi har set på hvor du kan placere dit spil, samt om opgøret måske endda ender med, at indeholde en hel del mål. Du kan også læse alt om regler og vilkår hos Betfair, samt hvad du som ny kunde skal gøre for, at blive kunde hos Betfair.

 

Få dit risikofrie spil lige her

 

Sådan får du dit risikofrie spil på FC København vs Sønderjyske kampen

  1. Gå til kampagnesiden hos Betfair
  2. Tryk på “Tilmeld dig nu”
  3. Opret en konto og indbetal minimum 550 kroner med koden FEODK5
  4. Husk at placere dit spil på spillebørsen og ikke på sportsbook

Klik på et af de mange links, du finder her på siden, og du vil blive ført til Betfairs kampagneside. Hvor du kan oprette din nye konto ved at klikke på “Tilmeld dig nu” og indtaste dine personlige oplysninger. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger og indbetaler mindst 550 kroner med bonuskoden FEODK5. Har du fulgt disse anvisninger korrekt, vil bonuskoden automatisk være udfyldt i feltet på siden. Til allersidst skal du bare spille minimum 550 kroner på kampen mellem FC København og Sønderjyske, helt risikofrit. Dit spil på 550 kroner bliver refunderet, hvis dit spil er tabende. Alle beløb over 550 kroner tæller ikke med i kampagnen, hvor det kun er de første 550 kroner som bliver refunderet ved et tabende bet.

 

Derfor vinder FC København kampen

Vi var i indledningen inde på de mange mål, som offensiven byder ind med for tiden hos FCK. Men også i defensiven har de fået sig en forstærkning, i form af Sten Grytebust der er vendt tilbage efter sin skade. Så hvis ikke offensiven klarer strabadserne, så kan FCK roligt sætte sin lid til den stærke målmand. Udover den generelle større klasse, som FCK besidder så har de også den indbyrdes statistik på sin side. Mandskabet fra hovedstaden har således, sendt Sønderjyske hjem med nederlag de seneste fem gange de har mødtes i Parken. Derudover har FCK også vundet deres seneste to opgør, som er blevet spillet i Sønderjyske. Det er lidt af en drømmemodstander, og vi ser intet andet resultat end en FCK sejr!

 

Derfor kommer der mange mål i kampen

Den sidste ting vi har set på, er om kampen vil indeholde mål, og det er der virkelig noget der tyder på. I begge holds seneste fire Superligakampe, er der således blevet scoret ikke færre end 32 mål. I fem af de otte kampe, er der blevet scoret minimum fire mål. Imens der i de sidste tre opgør er blevet scoret tre mål. Det samme gør sig gældende med de indbyrdes opgør, hvor de seneste fem opgør har budt på 19 mål. Så hvis du ikke spiller på FC København til at vinde kampen, kan du roligt spille på at den bliver målrig!

 

Regler og vilkår hos Betfair

Dette tilbud er kun for nye kunder, så du kan ikke få glæde af det, hvis du i forvejen har en konto hos Betfair Spillebørs. Placér et singlespil på Spillebørsen inden for 7 dage efter oprettelsen af din nye Betfair-konto. Dit spil skal være på min. 550 kroner og være afgjort inden for 7 dage efter oprettelse. Hvis dit første spil i denne periode er på mindre end 550 kroner, vil du ikke kunne deltage i denne kampagne. Du kan godt spille for mere end 550 kroner, men kun 550 kroner vil tælle imod kampagnen.

  • Spil på Sportsbook og multispil på Spillebørsen er ekskluderede fra denne kampagne.
  • Ikke-accepterede eller annullerede spil tæller ikke med i denne kampagne.

Hvis du placerer et kvalificerende spil som angivet ovenfor, og du ikke vinder på dette spil, refunderer Betfair din indsats op til 550 kroner kontant til din Betfair-konto. Du vil kun få refunderet din indsats, hvis du taber dit første væddemål på Spillebørsen. Betfair vil gøre deres bedste for at kreditere din konto inden for 48 timer efter, at dine kvalificerende spil er blevet afgjort.

 

Få dit risikofrie spil lige her

 

Bookmakeren betfairs officielle logo