Spil 550 kroner helt risikofrit på Danmark vs Luxembourg hos Betfair!

Danmark møder onsdag aften Luxembourg i en venskabskamp, der kommer lige efter Danmark slog Schweiz i Gruppe D. Hermed er de næsten 100% sikre på, at de har booket billetten til EM 2020 slutrunden. I kampens anledning har Betfair et fantastisk tilbud til nye kunder, hvor du kan spille helt risikofrit på kampen. Du skal blot indbetale minimum 550 kroner, og placere et spil på kampen via Betfair Spillebørsen. Spil fra Betfair Sportsbooken tæller ikke med i denne kampagne.

Vi har set på, hvor du kan placere dit spil samt om Luxembourg overhovedet har nogle chancer mod mægtige Danmark. Du kan også læse alt om regler og vilkår hos Betfair, samt hvad du som ny kunde skal gøre for, at blive kunde hos Betfair.

 

Få dit risikofrie spil lige her

 

Sådan får du dit risikofrie spil på Danmark kampen

  1. Gå til kampagnesiden hos Betfair
  2. Tryk på “Tilmeld dig nu”
  3. Opret en konto og indbetal minimum 550 kroner med koden FEODK5
  4. Husk at placere dit spil på spillebørsen og ikke på sportsbook

Klik på et af de mange links, du finder her på siden, og du vil blive ført til Betfairs kampagneside. Hvor du kan oprette din nye konto ved at klikke på “Tilmeld dig nu” og indtaste dine personlige oplysninger. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger og indbetaler mindst 550 kroner med bonuskoden FEODK5. Har du fulgt disse anvisninger korrekt, vil bonuskoden automatisk være udfyldt i feltet på siden. Til allersidst skal du bare spille minimum 550 kroner på kampen mellem Danmark og Luxembourg, helt risikofrit. Dit spil på 550 kroner bliver refunderet, hvis dit spil er tabende. Alle beløb over 550 kroner tæller ikke med i kampagnen, hvor det kun er de første 550 kroner som bliver refunderet ved et tabende bet.

 

Derfor skal du spille på Danmark

Danmark kan spille helt frit i kampen, efter de sikrede sig den vigtige sejr over Schweiz i lørdags. Den sejr betød nærmest med sikkerhed, at Danmark slutter i top to i gruppen og dermed skal med til EM slutrunden i 2020. Siden kampen, har Åge Hareide givet tre spillere fri. Det kan meget vel være, at flere marginalspillere får spilletid mod Luxembourg. Hjem er rejst Yussuf Poulsen, Jens Stryger Larsen og Andreas Christensen. Ind er kommet Lucas Andersen, Jonas Knudsen og Lasse Nielsen.

Med lidt usikkerhed omkring den danske startopstilling, synes vi ikke det ligger til, at Danmark ligefrem kommer til at knuse lilleputnationen. En sejr på to mål burde dog være mulig, så hvis du vil spille på Danmark kan et handicapspil overvejes. De sidste to gange nationerne har mødtes, er kampene da også endt med to gange 2-0 til Danmark. En enkelt gang på udebane, og den anden hjemme i Parken.

Det leder os hen mod vores andet tip til kampen, hvor et spil på under tre mål ser spændende ud. Jovist er Luxembourg ikke noget fantastisk mandskab, men Danmark har ofte haft svært ved imponere mod hold af denne standard. Så sent som i septembers kamp mod Georgien, kunne Danmark slet ikke lukke op for deres kontante defensiv og kampen endte 0-0. Tirsdag tror vi dog ikke det går så galt, men det er ikke umuligt at forestille en lavtscorende kamp, hvor Danmark tager en lille sejr.

Regler og vilkår hos Betfair

Dette tilbud er kun for nye kunder, så du kan ikke få glæde af det, hvis du i forvejen har en konto hos Betfair Spillebørs. Placér et singlespil på Spillebørsen inden for 7 dage efter oprettelsen af din nye Betfair-konto. Dit spil skal være på min. 550 kroner og være afgjort inden for 7 dage efter oprettelse. Hvis dit første spil i denne periode er på mindre end 550 kroner, vil du ikke kunne deltage i denne kampagne. Du kan godt spille for mere end 550 kroner, men kun 550 kroner vil tælle imod kampagnen.

  • Spil på Sportsbook og multispil på Spillebørsen er ekskluderede fra denne kampagne.
  • Ikke-accepterede eller annullerede spil tæller ikke med i denne kampagne.

Hvis du placerer et kvalificerende spil som angivet ovenfor, og du ikke vinder på dette spil, refunderer vi din indsats op til 550 kroner kontant til din Betfair-konto. Du vil kun få refunderet din indsats, hvis du taber dit første væddemål på Spillebørsen. Vi vil gøre vores bedste for at kreditere din konto inden for 48 timer efter, at dine kvalificerende spil er blevet afgjort.

 

Få dit risikofrie spil lige her

 

Bookmakeren betfairs officielle logo