Spil 550 kroner helt risikofrit på Brøndby IF vs Randers FC hos Betfair!

På søndag er der endnu et brag af en kamp i vente, når Brøndby IF og Randers FC tørner sammen. De to tophold går ind til kampen, med helt forskellige præmisser. Normalt ville Randers ikke levnes de store muligheder for, at få et godt resultat med hjem. Men flot spil og en masse sejre på det seneste gør, at man ikke bare kan regne Brøndby for sikre vindere. Alligevel er Brøndby dog favoritter, og med rette når man ser på den indbyrdes statistik, hvor man skal tilbage til 2014 for, at finde seneste Randers sejr.

I kampens anledning har Betfair et fantastisk tilbud til nye kunder, hvor du kan spille helt risikofrit på kampen. Du skal blot indbetale minimum 550 kroner, og placere et spil på kampen via Betfair Spillebørsen. Spil fra Betfair Sportsbooken tæller ikke med i denne kampagne. Vi har set på hvor du kan placere dit spil, samt om opgøret måske endda ender med, at indeholde en hel del mål. Du kan også læse alt om regler og vilkår hos Betfair, samt hvad du som ny kunde skal gøre for, at blive kunde hos Betfair.

 

Få dit risikofrie spil lige her

 

Sådan får du dit risikofrie spil på Brøndby IF vs Randers FC kampen

  1. Gå til kampagnesiden hos Betfair
  2. Tryk på “Tilmeld dig nu”
  3. Opret en konto og indbetal minimum 550 kroner med koden FEODK5
  4. Husk at placere dit spil på spillebørsen og ikke på sportsbook

Klik på et af de mange links, du finder her på siden, og du vil blive ført til Betfairs kampagneside. Hvor du kan oprette din nye konto ved at klikke på “Tilmeld dig nu” og indtaste dine personlige oplysninger. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger og indbetaler mindst 550 kroner med bonuskoden FEODK5. Har du fulgt disse anvisninger korrekt, vil bonuskoden automatisk være udfyldt i feltet på siden. Til allersidst skal du bare spille minimum 550 kroner på kampen mellem Brøndby IF og Randers FC, helt risikofrit. Dit spil på 550 kroner bliver refunderet, hvis dit spil er tabende. Alle beløb over 550 kroner tæller ikke med i kampagnen, hvor det kun er de første 550 kroner som bliver refunderet ved et tabende bet.

 

Bliver der så en vinder af kampen?

To sejre i træk er det blevet til, for holdet på vestegnen. Og det endda to imponerende sejre over den evige rival FC København på 3-1, og senest 3-0 ude over Lyngby. En af Brøndbys største styrker, er de to målfarlige spillere Dominik Kaiser og Kamil Wilczek. Sidstnævnte er Superligatopscorer med flotte 12 mål, imens Kaiser har noteret sig for syv ligamål. Og målene skal da næsten også komme fra de to, da de næste på listen blot står noteret for et sæsonmål. I den indbyrdes statistik har BIF sejret, i fire af de seneste fem opgør mod Randers. Det virker da også til, at det jyske hold er en sand drømmemodstander.

Skal man derimod gå i en anden retning, kan man også spille på det uafgjorte resultat. For Randers er flot kørende, og et nederlag i sidste spillerunde til FC Midtjylland. Kan ikke viske de mange sejre væk, som Randers havde fået forinden. Forinden nederlaget havde kronjyderne nemlig vundet flotte fem sejre i træk i Superligaen, over blandt andet AGF og AAB. Måske får de ikke besejret deres onde ånd, men et uafgjort resultat er ikke umuligt.

Den sidste ting vi har set på, er om kampen vil indeholde mål, og det er der virkelig noget der tyder på. I begge holds seneste fem Superligakampe, er der således blevet scoret ikke færre end 34 mål. I ni af de ti kampe, er der blevet scoret minimum tre mål, imens der i den sidste blev scoret to. Det samme gør sig gældende med de indbyrdes opgør, hvor de seneste fem opgør har budt på 19 mål. Så hvis du ikke ved hvem der vinder kampen, kan du roligt spille på at den bliver målrig!

 

Regler og vilkår hos Betfair

Dette tilbud er kun for nye kunder, så du kan ikke få glæde af det, hvis du i forvejen har en konto hos Betfair Spillebørs. Placér et singlespil på Spillebørsen inden for 7 dage efter oprettelsen af din nye Betfair-konto. Dit spil skal være på min. 550 kroner og være afgjort inden for 7 dage efter oprettelse. Hvis dit første spil i denne periode er på mindre end 550 kroner, vil du ikke kunne deltage i denne kampagne. Du kan godt spille for mere end 550 kroner, men kun 550 kroner vil tælle imod kampagnen.

  • Spil på Sportsbook og multispil på Spillebørsen er ekskluderede fra denne kampagne.
  • Ikke-accepterede eller annullerede spil tæller ikke med i denne kampagne.

Hvis du placerer et kvalificerende spil som angivet ovenfor, og du ikke vinder på dette spil, refunderer vi din indsats op til 550 kroner kontant til din Betfair-konto. Du vil kun få refunderet din indsats, hvis du taber dit første væddemål på Spillebørsen. Vi vil gøre vores bedste for at kreditere din konto inden for 48 timer efter, at dine kvalificerende spil er blevet afgjort.

 

Få dit risikofrie spil lige her

 

Bookmakeren betfairs officielle logo