Spil 50 kr. hos 888 og vind hele 600 kroner på FC København sejr over Malmö FF!

I Europa League gruppespillet skal det hele afgøres i de afgørende kampe torsdag. FC København er favoritter i torsdagens opgør på hjemmebane imod Malmö FF, og det er der god grund til. Læs med her, og find ud af hvorfor kampen kan ende med den forventede hjemmesejr til de smalle favoritter FC København. Bookmakeren 888sport er ude med nogle ret vilde odds, og du kan virkelig tjene store penge på en FC København sejr. Nye spillere har således muligheden for, at få øge sin gevinst fra 112,50 kroner til hele 600 kroner hvis FC København vinder.

Tror man dog på kampens underdog Malmö FF, er der hele 1.050 kroner i gevinst sat op fra 170 kroner. FC København er dog godt kørende for tiden, og har vundet fire kampe i træk. Så fornuften siger, at hvis kampen skal have en vinder så bliver det de danske mestre. Dit væddemål på 50 kroner, der er det maksimale indskud på denne bonus, kan altså efter kampen ende med at give dig et overskud på 1.050 kroner. Hos 888sport kan du få dette forhøjede odds, og få en fantastisk torsdag, afhængig af om du spiller på FC København eller Malmö FF som sejrsherre!

 

Få dit forhøjede odds her

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på FC København eller Malmö FF

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du få din øgede gevinst på enten 600 eller 1.050 kroner, på sejr til enten FC København eller Malmö FF.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på FC København eller Malmö FF til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind 600 eller 1.050 kroner hvis FC København eller Malmö FF vinder kampen!

 

Husk i øvrigt, at du kan se kampen på den danske kanal 6 torsdag fra kl.18:55.

 

Derfor kan FC København vinde kampen

Selv hvis man ligger de rød hvide briller væk, så er det klart at FC København burde have de største muligheder for, at ende som vindere af kampen. Modsat Malmö har FCK nemlig ikke kniven for struben, og de kan nøjes med uafgjort for at kvalificere sig. Men samtidig med denne kamp, spiller Dinamo Kiev hjemme mod Lugano i en kamp de forventes at vinde. Og gør Kiev det, vil det sætte pres på Malmö som er dårligere i det indbyrdes spil. Det vil tvinge Malmö frem til, at satse hele butikken for at få tre point. FCK har bare vist i gruppespillet, at de ikke er sådan at bide skeer med. Blot tre mål er lukket ind i FCK defensiven, og det har sikret hele ni point og en foreløbig førsteplads i Gruppe B.

Det er slet ikke utænkeligt, at vi får dette scenarie hvor Malmö smider alt over bord og jagter sejren. Sker det, har FCK som skrevet en fantastisk defensiv. Der ofte har vist sig for stærk for det modstanderhold, som desperat jagter et eller flere mål. I gruppen har FCK ikke haft brug for, at lukke op for de offensive kvaliteter. Da deres fem scorede mål, har været nok til at sikre dem to sejre samt tre uafgjorte. Dermed ikke sagt, at FCK ikke har offensive kvaliteter og en giftig kontra.

For selvom Jonas Wind stadig er ude med en skade, så er Dame N´Doye for nylig vendt tilbage. Han er ikke bare vendt tilbage, men er vendt tilbage som en stor styrkelse af angrebet. Siden sit comeback har han således allerede scoret fire gange i seks kampe, og han burde være i spil til en startplads. Udover N´Doye har FCK også de to angribere Pieros Sotiriou og Michael Santos, der begge har lavet mål i gruppespillet. Det er nok mest sandsynligt, at de Sotiriou får pladsen ved siden af N´Doye da han på det seneste har virket mere skarp end Santos. På fløjen har Viktor Fischer ikke fået lavet alle de mål, som vi alle forventede af ham. Men med flotte driblinger og pasninger, har han stadig vist sig aldeles værdifuld med tonsvis af assister!

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere. Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Få dit forhøjede odds her