Spil 50 kr. hos 888 og vind hele 2.050 kroner på Napoli sejr over Liverpool!

I Champions League gruppespillet skal Liverpool på hjemmebane møde italienske Napoli. Sidst disse to hold mødtes, vandt Napoli en flot sejr på 2-0 i Liverpools hidtil eneste nederlag i denne sæson. Læs med her, og find ud af hvorfor kampen kan ende med en overraskende udesejr til undertippede Napoli. Bookmakeren 888sport er ude med nogle ret vilde odds, og du kan virkelig tjene store penge på især en Napoli sejr. Nye spillere har således muligheden for, at få øge sin gevinst fra 290 kroner til hele 2.050 kroner hvis Napoli vinder.

Tror man dog på kampens favorit, er der blot 400 kroner i gevinst. Napoli er dog som skrevet det eneste hold, som har præsteret at slå mægtige Liverpool. Tror man på, at de kan gentage successtykket kan man altså score den store gevindst. Dit væddemål på 50 kroner, der er det maksimale indskud på denne bonus, kan altså efter kampen ende med at give dig et overskud på 2.050 kroner. Hos 888sport kan du få dette forhøjede odds, og få en fantastisk onsdag, afhængig af om du spiller på Liverpool eller Napoli som sejrsherre!

 

Få dit forhøjede odds her

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på Liverpool eller Napoli

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du få din øgede gevinst på enten 400 eller 2.050 kroner, på sejr til enten Liverpool eller Napoli.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på Liverpool eller Napoli til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind op til 2.050 kroner hvis Napoli vinder kampen!

Husk i øvrigt, at du kan se kampen på den danske TV kanal TV3 Sport på onsdag fra kl.21:00.

 

Derfor kan Napoli vinde kampen

Spørgsmålet er jo så om man skal satse og gå efter underdoggen Napoli, eller tage det sikre spil på Liverpool. Vi tror her på redaktionen mest på Liverpool, men man kan ikke udelukke endnu et flot resultat til Napoli. De vandt trods alt flot med 2-0 på hjemmebanen, og det er altid noget spillerne husker ganske godt op til et returopgør. Ydermere er der stadig tvivl om, hvorvidt Klopp vil tage chancen og starte med Mohamed Salah på banen eller ej. Liverpool er et helt anderledes hold uden deres absolutte stjerne, og er han ikke med øger det Napolis chancer. I midterforsvaret ser det også ud til, at Lovren skal spille sammen med Van Dijk. Og Lovren er ikke hvad han har været, så hvis de får ham presset kan han godt lave fejl.

Napoli er et hold, som har en glimrende defensiv. De har da også holdt modstanderne fra fadet hele fire gange, i de seneste 10 opgør. På imponerende vis, har de formået blot at tabe en kamp i de sidste 11 kampe. Træner Carlo Ancelotti har skabt et hold i Napoli, som sjældent taber kampe. I Gruppe E har de da også to sejre, og to uafgjorte samt en målscore på 6-3. Får de bare et enkelt mål mod Liverpool, kan de lukrere på kontraer og måske endnu engang overraske. Spillermaterialet er på sin plads, og træneren er bundrutineret så de er ikke uden chancer.

 

Liverpool er storfavoritter af en grund

Ni kampe har Champions League mestrene spillet på hjemmebane i år, og ni gange har de sejret. Det er en statistik ikke mange andre hold i Europa kan fremvise, og Liverpool har da også været et af, hvis ikke det stærkeste hold indtil videre i denne sæson. Klopps mandskab har det hele, en fænomenal defensiv med en af verdens bedste målmænd, samt Van Dijk der er verdens pt. bedste midterforsvar. En solid midtbane, der ikke giver chancer væk og løber solen sort. Samt deres farlige trio i front, hvor Mane, Firmino og Salah scorer efter behag. Det kan være svært, at argumentere imod Liverpool, så hvis man vælger det “sikre” spil er det Liverpool!

 

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere. Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Få dit forhøjede odds her