Spil 50 kr. hos 888 og vind hele 1.450 kroner på Real Madrid sejr over Barcelona!

I Spanien er det igen blevet tid til endnu et EL Clásico, hvor FC Barcelona tager imod Real Madrid. FC Barcelona er favoritter i onsdagens opgør på hjemmebane imod Real Madrid, men kongeklubben er ikke uden chancer. Læs med her, og find ud af hvorfor kampen kan ende med en overraskende udesejr til Real Madrid. Bookmakeren 888sport er ude med nogle ret vilde odds, og du kan virkelig tjene store penge på en Real Madrid sejr. Nye spillere har således muligheden for, at få øge sin gevinst fra 205 kroner til hele 1.450 kroner hvis Real Madrid vinder.

Tror man dog på kampens favorit FC Barcelona, er der blot 450 kroner i gevinst sat op fra 87,50 kroner. Real Madrid er dog godt kørende for tiden, og har ikke tabt i 11 kampe i træk. I denne sæson er Real endelig med i løbet om mesterskabet, og en sejr onsdag kan bringe dem i førersædet. Dit væddemål på 50 kroner, der er det maksimale indskud på denne bonus, kan altså efter kampen ende med at give dig et overskud på 1.450 kroner. Hos 888sport kan du få dette forhøjede odds, og få en fantastisk onsdag, afhængig af om du spiller på FC Barcelona eller Real Madrid som sejrsherre!

 

Få dit forhøjede odds her

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på FC Barcelona eller Real Madrid

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du få din øgede gevinst på enten 450 eller 1.450 kroner, på sejr til enten FC Barcelona eller Real Madrid.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på FC Barcelona eller Real Madrid til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind 450 eller 1.450 kroner hvis FC Barcelona eller Real Madrid vinder kampen!

Husk i øvrigt, at du kan se kampen på den danske kanal TV2 onsdag fra kl.20:00.

 

Derfor kan Real Madrid vinde kampen

Nøglen for Real Madrid kan meget vel blive deres fantastiske defensiv, som i år er sublim. Blot et nederlag har kongeklubben lidt i ligaen, hvor de derudover har 10 sejre og fem uafgjorte i 16 kampe. De har en målscore på 33-12, og det har været medvirkende til, at de ligger på en delt førsteplads med flotte 35 point. Man siger altid, at offensivt fodbold vinder fans men defensiven vinder titler. Det kan Real Madrid måske bevise i år, og et af skridtene på vejen vil altså være en sejr mod mægtige Barcelona. Offensivt er de heller ikke helt dårligt, og er kun overgået af onsdagens modstander. Især har Karim Benzema sprudlet i denne sæson, og er delt topscorer i ligaen med 12 mål.

Hvis Real Madrid kan formå, at sætte Benzema op har han bevist, at han blot behøver en chance for at banke bolden i kassen. Hans holdkammerater har endnu ikke vist deres potentiale. Men der er ingen tvivl om at når de gør, bliver Real endnu mere farlige for modstanderne. Bale, Isco, Jovic og Rodrygo kan alle brage bolde i kassen, men har indtil nu ikke haft heldet. Heldigvis for Real har de nogle fantastiske midtbanespillere, som byder ind med både mål og flotte assists. Luka Modrid og Toni Kroos er spillere, som de fleste hold misunder og gerne så på deres eget hold. Foruden deres kvaliteter frem ad banen, er de også fantastiske defensivt.

Netop defensiven har, som skrevet været en stor styrke hos Real i sæsonen. Courtois inde på mål, står bedre end længe set og foran sig har han nogle fantastiske spillere. Varane og Ramos i midterforsvaret er næsten umulige, at komme fordi med deres jernfysik. Imens Carjaval stormer op og ned på kanten, og assisterer til mange mål, hvor han allerede har fire assists. De små Barcelona spillere kan få en ubehagelig aften, mod Ramos og Varane når de prøver at komme forbi Madrid muren!

 

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere. Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Få dit forhøjede odds her