Spil 50 kr. hos 888 og få Super Odds på Chelsea eller Liverpool sejr!

Den engelske Premier League er efterhånden kommet godt i gang, og Liverpool har vist sig som et meget stærkt mandskab. Søndag møder Chelsea FC på hjemmebane Liverpool, der har maksimum point efter fem kampe med 15 point. Liverpool er da også smalle favoritter til, at hive sejren hjem. Derfor er det da også meget interessant, hvad bookmakeren 888sport tilbyder til nye kunder. De er nemlig ude med nogle meget flotte odds, på en sejr til enten Chelsea FC eller Liverpool. Nye spillere har således muligheden for, at vinde 1.150 kroner hvis Chelsea vinder, ved at satse 50 kroner. Spiller man på Liverpool, kan du vinde 500 kroner på dit væddemål på 50 kroner.

Vi vil i denne artikel se på de to holds muligheder for, at vinde kampen. Begge hold kommer fra et nederlag i Champions League. Så en sejr er gylden mulighed for, at komme tilbage på sporet søndag. Dit væddemål på 50 kroner, der er det maksimale indskud på denne bonus, kan altså efter kampen ende med at give dig et overskud på 1.150 kroner. Hos 888sport kan du få dette forhøjede odds, og få en fantastisk afslutning på weekenden, afhængig af om du spiller på Chelsea eller Liverpool som sejrsherre!

 

Få dit forhøjede odds her

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på Chelsea eller Liverpool

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du vinde enten 1.150 eller 500 kroner på sejr til enten Chelsea eller Liverpool. Du kan maksimalt spille for 50 kroner, men kan også vælge at spille ned til 10 kroner.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på Chelsea eller Liverpool til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind op til 1.150 kroner hvis Chelsea FC vinder kampen!

Derfor vinder Chelsea kampen

I midtugen vandt Napoli 2-0 over Liverpool, og dermed kunne Chelsea se at Champions League mestrene rent faktisk kan tabe en kamp. Chelsea oplevede dog også, at tabe da de blev besejret af Valencia. I begge kampe formåede hverken Chelsea eller Liverpool, at score men faktum er at begge hold har fået godt gang i målmaskinen. Hos Chelsea har man over sommeren fået to spillere tilbage, som var udlånt sidste sæson. Mason Mount og Tammy Abraham har begge vist sig, at være massive forstærkninger.

Mount har indtaget den offensive midtbane foran folk som Pedro, Barkley og Pulisic og har allerede nettet tre gange. Imens Abraham har imponeret yderligere som angriber, hvor han sammen med Aguero har lavet syv mål og fører topscorerlisten. Rent faktisk har de to stået for 10 af de 11 mål, som Chelsea har lavet indtil nu og de viser sig gang på gang som kampafgørende. Hvis Chelsea skal vinde i dag, skal de to igen have en formidabel dag på kontoret.

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Fem sejre i fem kampe, er resultatet af Liverpools start i Premier League. Med maksimum point er der heller ingen tvivl om, at Liverpool igen i år skal regnes for en af de helt store favoritter til at vinde ligaen. For at vinde Premier League, skal man vinde alle de svære kampe og det er dagens kamp ude mod Chelsea. Sidst de to hold mødtes i ligaen vandt Liverpool da også med 2-0, og efter den flotte start med fem sejre vil Liverpool tro på sejren.

Liverpool har formået, at holde fast på deres trekløver i angrebet. Og igen i år har de allerede vist kvaliteterne, hvor de samlet set har lavet 10 mål og seks assist. Når de først kommer i gang, virker Salah, Mane og Firmino nærmest ustoppelige. De har været den store grund til, at Liverpool kan mønstre fem sejre indtil nu. Kun mod Southampton fik de scoret to mål, og ellers har sejren budt på 4-1, 3-1, 3-0 og 3-1. Samtidigt er defensiven over det seneste år blevet endnu et våben. Sammen med en super offensiv har Liverpool gode muligheder for, at vinde over Chelsea og sikre sig sjette sejr i træk.

 

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere. Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Få dit forhøjede odds her

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund