Spil 50 kr. hos 888 og få odds 10 hvis FC København vinder over OB!

De danske mestre fra FC København kommer på en svær opgave i premierekampen, hvor de skal spille på udebane imod OB. Bookmakeren 888sport er ude med nogle ret vilde odds, på det er årets første Superligakamp for OB og FC København. Nye spillere har således muligheden for, at få odds 10 hvis FCK vinder, hvor man før fik odds 1,98.

Oddset på en OB sejr er dog endnu højere, da du her får hele odds 21, hvis fynboerne altså vinder kampen, sat op fra odds 3,40. Dit væddemål på 50 kroner, der er det maksimale indskud på denne bonus, kan altså efter kampen ende med at give dig et overskud på 1.000 kroner. Hos 888sport kan du få dette forhøjede odds, og få en fantastisk start på sommeren, afhængig af om du spiller på FCK eller OB som sejrsherre!

 

Få dit forhøjede odds her

 

Sådan her får du dit forhøjede odds på FC København eller OB

Du skal følge disse tre simple trin. Hermed kan du få odds 10 eller 21 på sejr til enten FCK eller OB og dermed mangedoble din gevinst, til den nette sum af helt op til 1.000 kroner.

  • Opret din konto hos 888Sport
  • Spil 50 kroner som dit allerførste spil på FC København eller OB til at vinde kampen
  • Det tredje og klart bedste trin. Vind op til 1.000 kroner hvis OB vinder kampen!

 

Derfor vinder FC København kampen

FCK har med flere længder Superligaens bedste mandskab. Spiller for spiller er de vel nærmest OB overlegne på stort set alle pladser. Kun en Sten Grytebust ville i sidste sæson have kunne spillet sig på FCK mandskabet. Det er da også derfor, at netop Grytebust er en af fire markante forstærkninger. Som er at finde i FCK op til sæsonens første kamp. Udover Grytebust er også Karlo Bartolec og Victor Nelsson hentet ind i FC Nordsjælland, samt Jens Stage fra AGF. Derudover er også Carlo Holse tilbagevendt, efter et meget succesfuldt ophold i Esbjerg fB.

Forsvundet på mesterholdet er dog, Peter Ankersen som skal sælges, samt Denis Vavro som er blevet solgt til italienske Lazio. Den stærke midtstopper Andreas Bjelland bliver desuden ikke klar til OB kampen. Hvilket også gælder deres normale venstre back Nicolai Boilesen, som er blevet langtidsskadet. Men det ændrer ikke på hvorfor, at FCK forventes at få endnu en supersæson i Superligaen. På holdkortet kan FCK stadig stille med stærke navne, som Dame N´Doye, Viktor Fischer, Rasmus Falk og topscoreren fra 2018/2019 sæsonen Robert Skov.

OB har som skrevet solgt Grytebust til netop FCK, og manden som skal overtage pladsen er det ret ubeskrevne blad, Oliver Christensen. Det virker som en klar svækkelse for OB, som derudover også har solgt den stærke midtbane Casper Nielsen, og angriberen Nicklas Helenius. OB virker til at være kommet svagere ud af sommerens transfermarked, og alt dette taler selvfølgelig kun til FCK´s fordel.

Læs i øvrigt vores Superligaoptakt hvori de store favoritter beskrives

 

Robert Skov

Købt i Silkeborg i vinterpausen for blot halvandet år siden, viste Skov i mesterskabssæsonen, hvorfor diverse topklubber i Europa har fået øjnene op, for den målfarlige midtbanespiller. Et rekordår med 29 mål i blot 34 kampe i Superligaen, smadrede Ebbe Sands tidligere rekord. Noget af det mest vanvittige er, at Skov blot er midtbanespiller. Den giftige jyde besidder en venstrefod der ikke er set længe. Med hele 8 mål scoret direkte på frispark, har han også en sparketeknik ud over det sædvanlige.

Man kan næsten være så fræk, at sige OB ikke bare skal prøve og holde FCK fra at score i det almindelige spil. Men at det også kan være potentielt katastrofalt, at begå frispark i Robert Skov territorium. Manden har vist gang på gang hvor farlig han er. Det vil nærmest være for stort et pres, at forvente Skov igen i år kan lave så mange mål, som i sidste sæson. Men man kan dog godt forvente sig, at dødbolde igen vil føre til flere kasser for den unge komet!

 

888sport regler og vilkår

For at oprette en konto hos 888Sport skal du blot indbetale et minimum på 70 kroner med koden. 100BONUS. Dette er muligt at gøre med en indbetaling på helt op til 1.000 kroner. Herefter fordobler 888Sport din indbetaling med 100%. Dette lige så snart du har omsat din indbetaling en gang til odds 1,50 eller højere.

Derefter indsættes din velkomstbonus på din konto, og denne skal så igen spilles igennem minimum 6 gange til odds 1,50 eller højere. Til dette har du hele 60 dage, til at spille dine spil igennem. Og herefter vil du have din bonus stående velfortjent på kontoen!

 

Få dit forhøjede odds her

 

Bookmakerens 888sports officielle logo på sort baggrund