Søndags-program: Odds på dagens TV-kampe fra FA Cup, La Liga & Serie A

Der venter endnu en dag med spændende fodbold i dit TV. I dag kan du både se FA Cup, La Liga og Serie A på de forskellige danske TV-kanaler med fodboldrettigheder.

Se Sport i TV-programmet herunder for søndag d. 10. januar, 2016.

Vi ser særligt frem til Oxford vs Swansea, Chelsea vs Scunthorpe og ikke mindst dansker-opgøret mellem Christian Eriksen og Kasper Schmeichel på White Hart Lane, hvor Tottenham tager imod Leicester. Se odds på dagens FA Cup-kampe herunder.

tv_kampe_sondag_10012016

 

Odds på søndagens FA Cup-kampe

Som du kan se i TV-oversigten herover, sker der en hel del i dag på den europæiske fodboldscene, og her på redaktionen er vi altid helt oppe og ringe, når der er FA Cup på programmet. Det er ikke bare verdens ældste Cup-turnering, men også verdens absolut fedeste. Vi elsker at spotte et par gode overraskelser undervejs, og det er – næsten – lige så sikkert som Amen i kirken, at der hvert år leveres flere store overraskelser undervejs i turneringen.

Kan du spotte overraskelserne før de sker, kan du virkeligt cashe ind på det, når du oddser på FA Cup-kampene.

Du kan se odds på nogle af dagens kampe herunder, eller du kan besøge vores Dagens Kampe-oversigt for et komplet overblik over alle større fodboldkampe i de kommende dage.

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

Indlæser..

 

Indlæser..

 

 

bet365-580x330