Sindssyge odds: Få 5.00 på FCK og 10.00 på Brøndby

betfairsortSå er Betfair klar med deres vanvittige høje odds til derbyopgøret mellem FC København og Brøndby IF. De to mandskaber spiller nemlig New Firm søndag d. 8. marts kl. 15:00 i Telia Parken, hvor der er lagt op til et brag af et opgør, når de to rivaliserende klubber mødes.

 

Få de høje odds på derbyet her —>

Det er to klubber, der bare ikke kan lide hinanden, og der er altid masser af fight til disse opgør, både inde på banen, men således også udenfor. Kampen bliver kørt helt op, og nu har du mulighed for at deltage i det spændende opgør, da betfair er kommet med forhøjede odds på kampen. Du har således mulighed for at få intet mindre end 5.00 gange din indsats igen på FC København, mens du kan få hele 10.00 gange igen på en sejr til Brøndby IF.

Som om det ikke skulle være nok, så er betfair klar til at give dig din indsats igen, hvis du ikke gætter rigtigt, så du får altså mulighed for at ramme et fantom højt odds, samtidig med, at du ikke engang behøver at risikere en kr. Det eneste du skal sørger for er, at du opretter dig via det rigtige link og benytter dig af bonuskoden.

 

Sådan får du de høje odds

For at få de høje odds hos Betfair, må du ikke i forvejen have en konto hos Betfair. Hvis du allerede har en konto, kan du desværre ikke benytte dig af dette fantastiske tilbud. Hvis du ikke har en konto, så skal du endelig bare læse videre.

Først skal du oprette en konto, og dette skal du gøre med bonuskoden: ZEP720. Når du har oprettet din konto, skal du spille 100 kr. på enten FC København eller Brøndby til at vinde kampen, Herefter venter du bare på at kampen er afviklet, og håber, at dit hold vinder kampen. Hvis du eks. har spillet på FC København, vil du først få udbetalt din gevinst til det odds, som Betfair normalt giver på kampen. Derefter vil de runde oddset op, så du får den resterende del af din gevinst helt op til odds 5.00. Disse penge vil du få som et freebet, som du kan benytte dig af på hvad som helst.

Hvis du taber dit væddemål, vil du få dine 100 kr. retur som et freebet.

Odds på BIF-FCK