“Selvfølgelig kommer vi til VM” – Se odds på dansk kvalifikation her

Torsdag aften spiller det danske landshold en livsvigtig VM-kvalifikationskamp på udebane imod Montenegro, og bagefter venter Rumænien i Parken. Det er en kort sagt kampe som Danmark skal vinde, hvis håbet om at kvalificere sig til VM skal holdes i live. Landsholdet er i øjeblikket på tredepladsen i VM-kvalifikationsgruppe E, men vi kan med en sejr overtage andenpladsen fra Montenegro. Derudover lever drømmen om at indhente gruppens førerhold, Polen, stadig, da de blot er tre point foran med to kampe igen.

Dette er langt fra umuligt, for det danske landshold har spillet fremragende fodbold på det seneste. Sidst landsholdet var samlet smadrede de Armenien med 4-1 på udebane og Polen med 4-0 på hjemmebane. Selvtilliden er derfor stor, hvilket man også har kunnet høre i de seneste interviews fra landsholdslejren.

– Vi går efter at vinde begge kampe. Selvfølgelig. Vi har vist, at vi kan score mål og vinde overbevisende, og vi har momentum, så vi kan jo bare slå begge modstandere, for så er der ikke mere at snakke om med alle de regnestykker om andenpladsen. Selvfølgelig kommer vi til VM, siger anfører Simon Kjær til Ekstra Bladet.

På trods af Kjærs optimisme ser det dog stadig svært ud. Selv hvis Danmark vinder de sidste to kampe, skal vi nemlig stadig i gennem en svær play-off-runde. Derfor er Danske Spil da heller ikke for optimistiske på Danmarks vegne. Hos Danske Spil får man odds 1,55 på, at Danmark ikke kommer til VM, imens der er odds 2,40 på dansk kvalifikation.

Læs vores anmeldelse af Danske Spil her.

 

Spil på, at Danmark kommer til VM hos Danske Spil

 

Det er i landsholdets egne hænder

Efter de flotte sejre imod Armenien og især Polen lever landsholdet i allerhøjeste grad. For første gang i lang tid kan spillerne nu selv afgøre deres skæbne, og opgaven er selvfølgelig klar: to sejre og seks point. Dette vil stensikkert sikre gruppens andenplads og to play-off-kampe om en VM-billet, men med lidt held, kan det give endnu mere.

Polen står nemlig foran to svære kampe. For det første venter en hård udekamp i Armenien, hvorefter de møder Montenegro på hjemmebane. I disse to må de højst få tre point, hvis Danmark skal  have en chance for at få førstepladsen.

 

Odds på landsholdets chancer

Selvom Danske Spil ikke er optimister på Danmarks vegne, har landsholdet gode chancer for i hvert fald at nå play-off. Her kommer lodtrækningen til gengæld til at have enorm betydning for hvem, vi kan møde. De mulige modstandere spænder i mellem Portugal og Italien til Nordirland og Island, hvorfor kvalifikation bestemt ikke er urealistisk med en god lodtrækning. Hos Danske Spil får man odds 2,90 på, at Danmark kvalificerer sig til VM via play-off. 

Umiddelbart ligner dette dog langt fra et værdispil. Tror man på, at Danmark kommer til VM via play-off, bør man i stedet spille danske sejre som singler i de kommende landskampe. For eksempel får man odds 2,10 på, at vi slår Montenegro alene, hvilket i sig selv er et krav, hvis vi skal i play-off. Herefter skal man så spille på dansk sejr imod Rumænien, samt dansk avancement i play-off. Dette vil give en markant højere samlet gevinst, hvis Danmark skulle gå hele vejen. Dette gælder også, hvis man havde tænkt sig at spille på, at Danmark kommer til VM til odds 2,40.

Værdien skal derfor desværre findes i spillet på, at Danmark ikke kommer til VM. Odds 1,55 er flot, når man tænker på, hvor meget, der stadig kan gå galt. Den danske befolkning er blevet euforisk efter sejren imod Polen, men man må bestemt ikke undervurdere Montenegro. Derudover risikerer Danmark at løbe ind i nogle stærke modstandere i play-off-kampene, hvorfor kvalifikation langt fra er givet.

 

Spil på, at Danmark kommer til VM hos Danske Spil