Tour_De_France_TV2_Play

Én ting er sikkert; når det er ferietid i Danmark, så hygger danskerne sig, og så er det ligemeget om det er i sommerhuset, i campingvognen, på stranden med vennerne eller i den lokale park med en fodbold under armen. Dog er der én ting, som kan holde store dele af befolkningen bænket foran fjernsynet i stuen, selv om solen brager løs udenfor.

Der tales naturligvis om cykelklassikeren Tour de France, som hver sommer fylder store dele af programfladen ud hos TV2 til stor glæde for cykelfans over hele landet.

Unibet kører netop nu et tilbud i samarbejde med TV2 Play, hvor du kan få en måned fuld adgang til TV2 Play. Helt perfekt timing nu hvor Contador, Froome, Quintana og resten af Tour-feltet ruller afsted nede sydpå.

Alt du skal gøre er at spille 50 kr. på valgfrit Tour de France-væddemål hos Unibet, og du vil modtage din kode til TV2 Play indenfor 72 timer.

 

 

 

Se TV2 Play hvor du har lyst

Jørgen Leth, Dennis Ritter og Rolf Sørensen tager seerne med  på en flere tusinde kilometer lang cykeltur gennem det franske landskab og hele vejen ind på Champs-Elysees, og det drama der udspiller sig undervejs på etaperne er uundværligt for en ægte fan af cykelsport.

Men hvorfor skulle man også gå glip af Tour de France, bare fordi man også skal huske at holde fri i sommersolen? Med TV2 Play kan du se Tour de France, uanset hvor du er i landet og hvad du laver. Se med på laptop, tablet eller mobilen – TV2 Play er altid lige ved hånden.

 

Fordele med TV2 Play:

* Tour 2015 – gratis på din mobil, tablet og computer
* Alle etaper samt optakt og interviews
* Adgang til TV 2s sports kanal – TV 2 SPORT
* Gratis adgang til alle TV2s kanaler herunder TV 2 Zulu

 

Se Tour de France med TV2 Play og Unibet >>

 

unibet-580x330