Der er topbrag lørdag kl. 16.00 i den spanske La Liga, når Barcelona møder Atletico Madrid på Camp Nou. Det er Spaniens nr. 1 og 2 som tørner sammen, hvor begge hold har 48 point i toppen af tabellen. Barcelona har dog spillet én kamp færre, og er store favoritter til opgøret.

Bet365 giver odds 1.50 på Barcelona, mens der er odds 7.00 på Atletico. Tror du på uafgjort i et måske tæt opgør, får du flotte odds 4.20 på pointdeling.

Kampen vises på TV3+, men kan du ikke se kampen på TV, kan du se den via livestream på nettet hos Bet365.

Se og odds på Barcelona vs Atletico Madrid hos Bet365, hvor kampen kan ses via livestream, hvis du har penge stående på kontoen.

Læs mere om hvordan du kan se Barcelona og Atletico gratis på nettet nederst i denne artikel, eller besøg Bet365 nu og find kampen under “Live Billeder”.

Se og odds på Barcelona vs Atletico Madrid >>

 

Indlæser...

 

Indlæser...

 

 

Se livestream fra Barcelona vs Atletico på nettet

Når du er kunde hos Bet365, har du automatisk muligheden for at se gratis sport, når du er logget ind. Det hele sker via “Live Billeder” i menuen, hvor du kan vælge mellem hundredvis af livestreams hver uge. Bet365 har også rettighederne til at vise La Liga i Danmark, og derfor kan du se gratis livestream fra Barcelona vs Atletico Madrid lørdag kl. 16.00 hos Bet365.

Det kræver dog, at du har penge stående på din konto. Mens der ikke er noget krav om, hvor mange penge der skal stå på kontoen, må saldoen altså blot ikke være i 0 kr.

Har du ikke en konto hos Bet365 i forvejen, og vil du gerne se Barcelona vs Atletico Madrid på nettet, kan du vælge at oprette en konto og indbetale lidt penge. I den forbindelse er det værd at nævne, at Bet365 byder dig velkommen med en flot 1000 kr. betting bonus, som du selvfølgelig også kan bruge til odds på Barcelona og Atletico-opgøret.

Hvad du oddser på er helt op til dig. Du behøver ikke have penge på Barcelona mod Atletico, for at kunne se kampen på livestream.

Se Barcelona vs Atletico på nettet her >>

 

bet365-580x330