Se odds på de danske klubber til at nå gruppespillet i Europa

Dannebrog DanmarkFire danske hold skal ud i vigtige kvalifikationskampe til gruppespillet i de to store europæiske klubturneringer Champions League og Europa League i den kommende uge.

FC København skal i ilden mod Apoel Nicosia i Champions League-kvalifikationen, og de danske mestre er allerede sikret en plads i ét europæisk gruppespil uanset udfaldet over de to kampe. Taber FCK duellen om en plads i Champions League-gruppespillet, kan man til gengæld se frem til en sikker plads i Europa League-grupperne.

I Europa League-kvalifikationen møder FC Midtjylland tyrkiske Osmanlispor med første kamp hjemme i Herning, mens Brøndby møder græske Panathinaikos på udebane i det første opgør.

Sønderjyske har også chancen for at repræsentere dansk fodbold på i Europa League-gruppespillet, men det kræver en samlet sejr over Sparta Prag over to kampe. Sønderjyderne starter dobbelt-headeren hjemme i Haderslev.

Vi krydser fingre for masser af dansk islæt i CL- og EL-grupperne i år.

Spil på de danske hold hos NordicBet.dk >>

Find disse odds hos NordicBet under Fodbold – Danmark – Specialspil

 

Odds på de danske klubber i Europa

Hvor mange danske hold kvalificerer sig til de europæiske gruppespil i efteråret?

Over 2,5 hold 2.65
Under 2,5 hold 1.42

 

Kvalificerer FC København sig til gruppespillet i Champions League 2016/2017?

Ja 1.48
Nej 2.45

 

Kvalificerer Brøndby sig til gruppespillet i Europa League 2016/2017?

Ja 2.75
Nej 1.38

 

Kvalificerer FC Midtjylland sig til gruppespillet i Europa League 2016/2017?

Ja 1.80
Nej 1.90

 

Kvalificerer SønderjyskE sig til gruppespillet i Europa League 2016/2017?

Ja 3.20
Nej 1.30

 

Spil på de danske hold i Europa her >>

Find disse odds hos NordicBet under Fodbold – Danmark – Specialspil

 

NordicBet: 35% chance for alle danske klubber når gruppespillet

Bookmakeren NordicBet vurderer, at der er 35 procent chance for, at Danmark for første gang får tre hold med i de europæiske gruppespil. Særligt Brøndby og SønderjyskE har overrasket oddssætterne.
Forud for kvalifikationsrunderne til Champions League og Europa League vurderede NordicBet, at der var mikroskopiske 1,65 procent chance for, at mindst tre danske hold nåede frem til gruppespillet.

Stærke præstationer fra især SønderjyskE og Brøndby har dog givet oddssætternes pibe en ganske anden lyd. Nu lyder chancevurderingen på historisk høje 35 procent. Det vil i så fald være første gang, siden den nuværende turneringsstruktur blev indført i 2006, at Danmark får tre hold med i gruppespillet.

“Vi må være ærlige og sige, at vi havde meget svært ved at se Brøndby og især SønderjyskE klare sig så godt i Europa. Herhjemme har vi jo efterhånden vænnet os til, at de lidt blødere danske hold bliver straffet, når de møder international modstand. Men noget tyder på, at niveauet i den danske liga er hævet. Begge hold har i hvert fald demonstreret fænomenal fightervilje og dræberinstinkt”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

“Vi giver i dag odds 2,65 for, at mindst tre danske holder kommer gennem nåleøjet til gruppespillet. Før kvalifikationen var vi villige til at betale pengene 55 gange igen for samme udfald”

FC København møder tirsdag Apoel Nicosia i kvalifikationen til Champions League, mens de tre øvrige hold skal i ilden torsdag i Europa League-kvalifikationen. Her møder SønderjyskE Sparta Prag, FC Midtjylland møder Osmanlispor og Brøndby tørner sammen med det græske storhold Panathinaikos.

 

nordicbet-blue-580x330