260x154_bet365Verdens bedste Ishockey liga er igang igen, og du har nu mulighed for at livestreame NHL gratis på nettet og det er helt lovligt.

Hvis du er en af de personer, der ikke har mulighed for at se de mange amerikanske sportskanaler, som kun de færreste danskere har mulighed for, så har du stadig muligheden for at se den bedste amerikanske ishockey liga lige her. Vi bringer nemlig en guide for hvordan, du kan se NHL gratis og helt lovligt på nettet, og det bedste af det hele er, at det er uden reklamer.

 

Se NHL gratis på nettet her —>

 

NHL er verdens stærkeste ishockeyliga, og de amerikanske sportsgrene er stigende ved at blive de mest populære sportsgrene i verden. Seertallet stiger, og TV2 Zulu er nu begyndt at vise enkelte kampe fra NHL. Det er dog kun få kampe, som TV2 Zulu viser, så hvis du er interesseret i at se dem allesammen, så bør du holde øje lige her.

 

Sådan ser du NHL gratis på nettet

For at se NHL gratis på nettet, kræver det, at du har en konto hos vores partner, bet365. Hvis du ikke allerede har en konto hos bet365, så kan du oprette en kvit og frit.

Når du har oprettet din konto, skal du indbetale et mindre beløb, da bet365 kræver, at du har pengene på din konto før du kan se deres livesport. Vi anbefaler, at du indbetaler min. indsatsen og derefter udbetaler alle pengene igen pånær en kr. Når du har gjort dette, kan du se alt det livesport, som du drømmer om hos bet365. Det inkluderer, NHL, NBA og mange andre sportsgrene, som du kan se kvit og frit, så længe du har penge på din konto.

Hvis du er vild med at bette, så kan du bette live på kampene mens du ser NHL. Bet365 har nemlig den bedste livebetting konsol, så det er værd at udnytte.