unibet logoNatten til tirsdag kl. 02.00 spiller Manchester United og Liverpool finale i Guiness Champions Cup turneringen, som afholdes på amerikansk grund, hvor flere af de største mandskaber har deltaget.

Blandt deltagere var bl.a. Real Madrid, Manchester City, Inter Milan, AC Milan, Roma m.f. Nu er det så de to britiske mandskaber, som samtidig er ærkerivaler, som står overfor hinanden.

Kampen bliver sendt på TV3Sport 1, men hvis du ikke har den kanal, så er der stadig muligheder for at se kampen ganske GRATIS og LOVLIGT.

Unibet har nemlig købt rettighederne til at vise kampe fra denne turnering, og det betyder, at du altså kan se kampene, kvit og frit, og det bedste af det hele er, at der ikke er nogen dumme reklamer.

For at se kampen hos Unibet kræver det, at du har en konto hos bookmakeren, og at du har penge på din konto. Vi anbefaler, at du opretter en konto, sætter 125 kr. ind og derefter hæver de 124 kr. igen. Så har du brugt 1 kr. men så kan du også se alt det sport, som du har lyst til. Hvis du gerne vil tage chancen for at vinde lidt penge, så er Unibet en fortræffelig bookmakerne, og der er gode odds at hente på kampen.

Se kampen mellem Man. United og Liverpool lige her —>